13 Dec. 2017 19:31

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, mandat de arestare pentru 30 de zile

Distribuie

Criminala de la metrou, arestată pentru 30 de zile. Tribunalul București a admis miercuri, 13 decembrie, cererea procurorilor, care au cerut arestarea femeii supecte în cazul crimei din stația de metrou Dristor 1. Ea e cercetată pentru omor calificat și tentativă de omor.

La data de 13.12.2017, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatei Ș.M. pentru infracțiunile de omor calificat și tentativă de omor.

Totodată, inițial, s-a dispus reţinerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, au rezultat următoarele:

– la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație;

la data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, inculpata Ș.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acțiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

Miercuri 13 dece,brie, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatei pe o durată de 30 de zile, cerere care a fost aprobată.

Magdalena Șerban, o femeie de 36 de ani, a împins în fața metroului o tânără de 25 de ani. Victima, Alina Ionela Ciucu, a fost pândită, agresoarea a văzut că își face de lucru cu telefonul mobil, iar neatenția ei a fost speculată.

După ce a fost împinsă pe șine, victima a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap. Ea aîncercat să se urce rapid înapoi pe peron, dar, conform unor surse, criminala a împins-o înapoi cu piciorul.

Tot miercuri seara, la o zi după crimă, au apărut imagini șocante de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul în care tânăra a fost împinsă în fața metroului.

Cele două femei nu se cunoșteau, iar pe peron nu a existat niciun conflict între ele. Acum, toată lumea se întreabă, pe bună dreptate: de ce ai împinge pe cineva necunoscut, care nu ți-a făcut niciun rău, în fața metroului?

Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou arată faptul că a decedat din cauza leziunilor craniene și faciale puternice/.

Între timp, trupul Alinei, tânăra aruncată în fața metroului, a fost ridicat de rude de la IML.

Iată și prima declarație a mecanicului care a lovit-o pe tânăra împinsă de criminala de la metrou. Este cel mai urât moment'.

Cu câteva ore înaintea acestei fapte oribile, femeia cu instinct criminal mai încercase, însă fără succes, să împingă o altă femeie pe șinele metroului în stația de metrou Costin Georgian.

Cine este tânăra ucisă la metrou la Dristor 1 și cu ce se ocupa. Astăzi am aflat, printre altele, că era membru PMP (Partidul Mișcarea Populară) – sector 3

Așadar, ca o concluzie, în București… metroul este cel mai eficient mijloc de transport și, până azi, a fost considerat și cel mai sigur.

Dar crima oribilă care a avut loc în stația de metrou Dristor 1, în seara de marți, 12 decembrie, cu doar câteva minute înainte de ora 20.00, a băgat însă spaima în cei care merg zilnic cu metroul. Atenție, iată ce trebuie să faci pentru a supravieţui, dacă ai căzut între șinele de la metrou!


CITEȘTE ȘI… VIDEO/ Ce spun vecinii despre criminala de la metrou

De ce ar fi comis criminala de la metrou fapta. Ipotezele luate în calcul de anchetatori


 

Loading...
Comentarii