MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2018 14:41

Lifturile exterioare de la metrou, oprite din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Ce vor face persoanele cu dizabilități

Distribuie

Lifturile exterioare de la metrou, oprite din cauza condițiilor meteo. În condițiile avertizărilor meteorologice din această perioadă, Metrorex anunță - prin intermediul unui comunicat - că ascensoarele care fac legătură cu exteriorul stațiilor de metrou vor fi oprite timp de 24 ore începând de luni, 26 februarie, de la ora 13.00.

Această măsură a fost luată pentru siguranța celor care folosesc lifturile exterioare, existând pericolul blocării acestora din cauza zăpezii, precizează sursa citată.

În funcție de starea vremii, acestea pot fi repuse în funcțiune mai devreme sau mai târziu de data anunțată, adică 27 februarie, 13.00.

Persoanele cu dizabilități locomotorii care doresc să ajungă în stație sunt rugate să apeleze telefonul călătorului 021.9264 (telefon cu tarif normal), pentru a primi ajutorul personalului Metrorex din stația respectivă.

Metrorex mulțumește călătorilor pentru înțelegere și îi asigură că toate măsurile sunt luate pentru siguranță și confortul acestora.

Vă reamintim că ne aflăm în plin Cod portocaliu de ninsori și viscol, în București și alte 12 județe, unde sunt așteptate ninsori abundente și viscol puternic, dar mai ales temperaturi extreme în România.

Cu precizarea că adresarea corectă este… „din cauza condițiilor meteo”, iată anunțul afișat de Metrorex pe ușile lifturilor exterioare:

anunt lift metrou

Stația C. Brâncoveanu/Magistrala 2 (FOTO: Dragoș Tănase)


CITEȘTE ȘI…  Prognoza meteo pentru perioada martie – mai 2018. Cum va fi vremea în următoarele trei luni

GALERIE FOTO| Ninsoare la Roma. Întregul oraș a fost acoperit de zăpadă, un fenomen rar

Efectul viscolului: Vântul produce luni 24% din energia României, mai mult decât cărbunele sau gazele naturale


 

Loading...
Comentarii