Mergi direct la conținut »
Bunica și nepoata "fitness", vedete pe rețelele de socializare. Fac furori cu felul în care arată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bunica și nepoata "fitness", vedete pe rețelele de socializare. Fac furori cu felul în care arată

Bunica și nepoata „fitness”, vedete pe rețelele de socializare. Fac furori cu felul în care arată

O femeie în vârstă de 63 de ani din Australia a devenit vedetă pe internet alături de nepoata ei, în vârstă de 18 ani, grație felului în care arată și a programului de exerciții fitness pe care le prezintă fanilor de pe reșelele de socializare, notează rosario3.com.

De Daria Maria Diaconu,

Leslie Maxwell are 63 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta reală. Nepoata ei, Tia Christofi, are 18 ani și este o brunetă cu forme perfecte. Împreună au devenit vedete pe rețelele de socializare, acolo unde postează înregistrări video cu exercițiile fizice pe care le fac în fiecare zi și cu sfaturi pentru cei care doresc să aibă o condiție fizică cât mai bună.

Bunica și nepoata fitness din Melbourne au cucerit internetul cu felul în care arată.

Leslie a concurat la competiții de culturism timp de trei decenii și este foarte apreciată în țara ei și nu numai. În prezent, este antrenoare pentru persoanele trecute de 40 de ani, dar și pentru multe celebrități, potrivit rosario3.com.

Tia Christofi este foarte apreciată în mediul online, unde oferă sfaturi privind antrenamentele fizice de întreținere, dar și face recomandări de produse pentru întreținerea pielii.

O înregistrare video postată recent de cele două a fost extrem de apreciată de internauți, dar și foarte comentată, multora nevenindu-le să creadă că cele două sunt rude, așa cum pretind.

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close