De Andreea Radu,

„Doamna Firea a cerut acești 600 de milioane și acum, pentru că nu i-a primit, ce-a spus: Am tăiat de la Catedrala ‘Mântuielii’, nu a ‘Mântuirii’ și am mai tăiat de la biserici. -De ce? Pentru ca să rezulte că Orban e Anticristul, e împotriva bisericii, este vândut străinătății și dă în Biserica Ortodoxă Română și în credincioși. Asta e mișcarea”, a afirmat jurnalistul C.T. Popescu la Digi24.ro.

Gazetarul i-a sugerat Gabrielei Firea o „altă soluție”. „Nu e nevoie să ia de la Biserică. Să dea banii la Biserică. Știți de unde poate să ia? Din tsunami-ul de ‘reclămi’ pe care le dă pe toate televiziunile. E un tsunami, pur și simplu. Nu e una, două. Sunt cu sutele, miile”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a comentat și afirmațiile făcute de primarul Capitalei la adresa lui Ludovic Orban, în urmă cu o săptămână.

Firea a susținut atunci că Orban nu s-a schimbat deloc față de perioada în care era viceprimar, iar biroul lui „era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale”.

„Pentru expresia ‘bar de negri’, doamna Firea, dacă ar fi fost primar în Statele Unite, și-ar fi încheiat cariera politică într-un timp record, dar aici este România, nu o să și-o încheie”, a spus C.T. Popescu.

Jurnalistul a mai afirmat că Firea nu s-a gândit la istorie atunci când a folosit această expresie și „nu și-a dat seama de conotațiile culturale a ceea ce a spus”, ci „a simțit această expresie care se înscrie perfect în doctrina Dragnea, Dăncilă, Codrin Ștefănescu, ‘mitralieră’ Rădulescu, Șerban Nicolae”.

Foto: Captură Digi 24

Citeşte şi:

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: ”Rezultatele sunt aproape de zero. A azvârlit sute de milioane”

Gabriela Firea, atac dezlănțuit la adresa lui Orban: ”Biroul lui era ca un bar de negri. Țevile nu se repară nici cu whisky, nici cu cântatul la mandolină”

”Calculul punctajului a fost viciat”. Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie să câștige turcii cu un punct distanță, în loc să-i bată Astra la șapte puncte

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă