MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 12:07

Cadavrele a doi bătrâni din Focșani au fost descoperite într-un apartament din Focșani. Se estimează că erau morți de o lună!

Distribuie

Cadavrele a doi bătrâni din Focșani au fost descoperite într-un apartament din Focșani. Se estimează că erau morți de o lună!

Pompierii din Focșani au făcut o descoperire macabră în această dimineață, într-un apartament din reședința județului Vrancea. Chemați de vecinii disperați din pricina mirosului tot mai greu, pompierii au spart ușa și au făcut o descoperire șocantă în apartamentul situat pe Aleea Căminului, a anuțat monitorulvn.ro.

Cadavrele a doi bătrâni din Focșani au fost descoperite într-un apartament din Focșani. Bătrânii erau divorțați

Pompierii au descoperit cadavrele a doi bătrâni care, după primele estimări, erau morți de aproximativ o lună. Cei doi, o femeie în vârstă de 90 de ani și un bărbat în vârstă de 86 de ani, fuseseră căsătoriți, dar divorțaseră.

Poliția n-a dat alte detalii despre teribila descoperire. Recent, într-un apartament din Cluj s-a făcut o descoperire la fel de macabră.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Bătrână surdă, ignorată de asistentul social plătit cu 3.770 de lei! Tinca Matei trăiește cu 140 de lei pe lună și din mila vecinilor! Ar trebui să primească de 7 ori mai mult – VIDEO

Comentarii