Dacă nu stați prea bine cu timpul, iar cumpărăturile nu sunt tocmai punctul forte al dumnevoastră, cel mai indicat ar fi să cumpărați un cadou online. Totodată, ar fi bine să alegeți o altă adresă de livrare decât cea de acasă. Evitați astfel situația în care cadoul ajunge la iubită înainte de Dragobete.

Florile sunt între cele mai bine vândute cadouri de Dragobete. Veți merge la sigur dacă știți exact care sunt florile ei preferate. Puteți opta însă și pentru un aranjament floral însoțit de o felicitare în care să scrieți mesajul de dragoste.

Cadouri de Dragobete pentru iubită cu care nu veți da greș

Bomboanele de ciocolată sunt, de asemenea, preferate de cei aflați în căutarea de cadouri de Dragobete pentru iubită. Între cele mai apreciate sunt dulciurile din ciocolată belgiană datorită gustului suprinzător dat untul de cacao, așa folosit în antichitate de mayașii și aztecii. Totodată, special pentru îndrăgostiți, cofetarii se întrec în realizarea unor figurine, torturi și prăjituri în formă de inimă.

Și jucăriile de pluș, felicitările și ornamentele hand-made ar mai putea fi o soluție la îndemână pentru îndrăgostiți.

Dacă vreți să vă impresionați iubita, puteți opta pentru cumpărarea unui parfum bun, fiindcă este apreciat indiferent de ocazie.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

În funcție de buget, bijuteriile pot fi, de asemenea, cadou inspirat pentru că femeile adoră să aibă adevărate colecții. O brațară, un medalion sau o pereche de cercei ar putea suprinde persoana iubită.

Dacă aveți de gând să vă cereți iubita în căsătorie, sărbătoarea de Dragobete ar putea fi ocazia perfectă pentru a-i oferi inelul de logodnă.

Totodată, îi puteți cumpăra un ceas elegant, pe care ea și-l dorește de mult timp. Un gadget sau un telefon oferit în dar de Dragobete ar mai fi o variantă, cu condiția să știți cam ce model își dorește.

Dacă iubește să călătorească, un cadou îndrăzneț de sărbătoarea românească a iubirii poate fi o vacanță spre o destinație exotică sau de ce nu, un city break la Paris, supranumit orașul îndrăgostiților.

Potrivit credinței populare, Dragobetele este sărbătoarea ținereții și a iubirii, celebrată de milioane de români pe 24 februarie. Odihinoară, ziua reprezenta începutul anului agricol și uneori ziua ieșirii ursului din bârlog.

Dragobete este o divinitate mitologică similară lui Cupidon. Dacii credeau că el ar fi fiul Dochiei, un bărbat chipeș și iubăreț, considerat un „naș cosmic” care oficia, la fiecare început de primăvară, nunta tuturor animalelor.

sursă foto: pixabay.com

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri