De Petre Dobrescu,

Cruzimea individului, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost semnalată pe Facebook de o clinică veterinară din localitate, a informat Mediafax.

Localnicii din Babadag au fost martorii unor scene de groază, vineri, atunci când un bărbat a ucis un câine şi a rănit un altul cu arbaleta pe străzile oraşului.

Medicii de la clinica veterinară, care au semnalat cazul pe Facebook, au anunţat că au încercat să salveze câinii după ce aceştia au fost aduşi în stare foarte gravă la cabinet de o localnică din Babadag, care i-a găsit într-o baltă de sânge.

A ucis o femelă care avea pui mici!

O femelă care avea trei pui a fost ucisă după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar, iar doctorii au făcut apel la localnici pentru ca aceştia să fie adoptaţi, după ce au rămas fără mamă.

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea.

Un al treilea câine, care nu a fost atins de săgeţi, a fost dus la cabinet extrem de traumatizat, după cum au observat veterinarii.

Aceştia, împreună cu Cornelia Constantin, femeia care i-a găsit şi i-a transportat la cabinet, au făcut un apel public către comunitate să se mobilizeze pentru a încerca să identifice persoana care a atacat cu cruzime cele trei animale, iar acesta să fie predată poliţiei.

Citeşte şi:

”Transporturile cruzimii”. După răsturnarea navei cu oi la Midia, un senator român cere oprirea exportului de animale vii în țările arabe

Animale sacrificate în numele ştiinţei, în Germania? Imagini șocante din laboratoarele de testare

Imagini șocante în Dâmbovița! Un bărbat a fost filmat când lovește violent doi cai cu o lopată

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie