MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 12:49

Șoc pentru doi turiști englezi. Ce au găsit în apartamentul închiriat, pe noptiera de lângă pat

Distribuie

Vacanță de coșmar pentru doi tineri îndrăgostiți din Marea Britanie, care au descoperit o cameră spion, într-un apartament închiriat prin Airbnb în Toronto. Un tânăr de 34 de ani și iubita sa au constatat că dispozitivul ascuns într-un ceas aparent banal era îndreptat spre patul lor și cred că ar putea avea legătură cu o rețea de prostituție.

Dougie Hamilton (foto), un bărbat de 34 de ani din Glasgow, a închiriat un apartament prin intermediul site-ului Airbnb, pentru a petrece o vacanță în Toronto, împreună cu iubita sa, scrie Daily Mail.

Cameră spion, într-un apartament închiriat prin Airbnb în Toronto

Dougie Hamilton și iubita sa

După ce s-au plimbat prin oraș, tinerii din Scoția au descoperit o „cameră spion' , îndreptată spre patul lor. Dispozitivul era ascuns într-un ceas digital și era „conectat cu un cablu asemănător unui încărcător pentru telefonul mobil', a explicat Dougie Hamilton, pentru sursa citată.

Aparatul ar fi putut să-i filmeze, așa că tinerii au intrat în panică.

„M-am simțit puțin ciudat crezând că așa ceva e posibil și am zis să nu fiu eu nebun. Dar era ceva suspect. Am scos încărcătorul și am văzut că (dispozitivul, n.red) avea o baterie cu litiu. Apoi, am îndepărtat o piesă și am văzut că exista într-adevăr o cameră”, a spus Dougie Hamilton.

„Nu știam dacă proprietarul ne-a filmat. A fost înfiorător și nu am mai vrut să rămânem (în apartament)”, a adăugat el.

Tinerii din Marea Britanie au povestit că ceasul care avea inclusă camera ascunsă era îndreptat spre sufrageria și spre dormitor.

„Am crezut că (dispozitivul, n.red) ar avea legătură cu ceva sinistru, precum o rețea de prostituție”, a menționat scoțianul.

Turiștii au alertat Poliția din Toronto care a demarat o anchetă. De asemenea, reprezentanții Airbnb i-au promis că îi vor returna toți banii lui Dougie Hamilton și că ar putea anula toate rezervările care ar urma să fie realizate la această proprietate.

În februarie, autoritățile din Insulele Baleare, unde se găsesc destinații turistice populare precum Ibiza și Palma de Mallorca, au amendat serviciul de închirieri Airbnb pentru promovarea unor locuințe care nu îndeplinesc reglementările.

sursă foto: Facebook


Citește și EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii