De Livia Ispas,

”Am văzut-o ultima dată pe Cristina Țopescu pe 26 decembrie, în jurul orei 15.00, când am discutat despre emisiunea ei. Aveam strict o relație profesională. Părea foarte OK, nu mi-a atras atenția ceva care să ridice suspiciuni”, a spus Alexandru Răducanu, pentru Libertatea.

Emisiunea pe care o realiza Cristina Țopescu la Canal 33 era transmisă marțea, ultima fiind pe 17 decembrie 2019, când i-a avut invitați pe fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și pe Mihaela Miroiu, profesor universitar.

Următoarea emisiune ar fi trebuit să aibă loc pe 24 decembrie sau pe 31 decembrie, dar postul Canal 33 a avut în perioada sărbătorilor mai multe zile libere.

Alexandru Răducanu a precizat că, de obicei, Cristina Țopescu trimitea cu câteva zile înainte de emisiune detalii despre  temă și invitați. După emisiunea din 17 decembrie, ea nu a mai contactat pe nimeni de la postul Canal 33 și nici nu a mai răspuns la telefon când a fost sunată de colegi.

Cristina Țopescu ar fi trebuit să aibă o nouă emisiune pe 7 ianuarie, dar deși nu a transmis nicio informație despre invitați și despre temă, nici atunci colegii ei nu s-au impacientat și nu s-au gândit că s-a produs o tragedie.

”Colegii mei au contactat-o telefonic pe Cristina Țopescu, pentru a afla date despre emisiune, și au fost surprinși că nu au primit niciun răspuns de la ea. Nu ne-am impacientat pentru că în acea săptămână au lipsit mai mulți colegi și ne-am gândit că este plecată”, a mai spus Răducanu.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

În ultima emisiune, de pe 17 decembrie, Cristina Țopescu le spunea invitaților că, în locul cadourilor de sărbători, ar fi frumos ca oamenii să își facă surprize de suflet.

”Ce frumos ar fi dacă oamenii și-ar face cadou de Crăciun bucurii, nu neapărat materiale. Cum e, spre exemplu, să își facă surpriza să îți aducă pe cineva care ți-e drag, să-l vezi”, le spunea Cristina Țopescu invitaților ei.

Cristina Țopescu le mai spunea invitaților că își dorește să discute cu optimism pe tema emisiunii, despre România de azi și de mâine. Ea preciza că nu este foarte optimistă în general, dar că se bazează pe invitații ei, despre care știe că sunt optimiști.  

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Jurnalista a fost găsită decedată, duminică seara, în locuința sa din Otopeni. Alerta a fost dată de o vecină, care a chemat poliția pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Citeşte şi:

Cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale legiștilor

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr. după moartea Cristinei Țopescu. „A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și mai intense perioade din viața mea”

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Boala de care suferea Cristina Țopescu. Monica Pop a făcut dezvăluirea

Mesajul transmis de ministrul Sănătățiii după moartea Cristinei Țopescu. „Când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere”

Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu ”cu insistență”

Vlad Voiculescu, întrebat de Adriana Nedelea dacă cineva din Ministerul Sănătății putea sesiza absența Cristinei Țopescu: „Evident!”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre