MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2016 10:03

Carmen Iohannis, în prima zi de școală la Sibiu. Cum și-a făcut apariția prima doamnă

Distribuie

Carmen Iohannis nu a renunțat nici anul acesta la orele de engleză pe care le predă la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, așa că astăzi, în prima zi de școală, nu a lipsit nici de la festivități. 

Prima doamnă a ales pentru această zi o rochie scurtă, cu dungi colorate, asortată cu o geantă albă și sandale roz pal. În ton au fost și unghiile, colorate în albastru. În plus, se pare că soția președintelui Klaus Iohannis a optat și pentru o nuanță mai închisă de păr.

carmen iohannis prima zi de scola (2)

Carmen Iohannis, decizie la început de nou an școlar

Carmen Iohannis s-a revăzut cu elevii de clasa a XI-a cărora le este dirigintă și de dragul cărora nu a renunțat anul acesta la orele de engleză pe care le predă la Sibiu.

„A început şcoala! Este un moment de bucurie şi de emoţie. Ne dorim un an bun cu rezultate bune, să fim împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici noi de elevi, nici elevii de noi şi sper că va fi foarte bine. Sigur că vom avea şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să realizăm ceea ce ne dorim. Spun momente de tristeţe pentru că nu întotdeauna ceea ce doreşti ţi se şi întâmplă şi sunt şi eşecuri în şcoală. Nu poţi avea doar 10 şi să câştigi toate concursurile şi atunci trebuie să ştii să te remontezi şi să încerci din nou. Important este să participi şi să nu te laşi. Am să predau ca şi anul trecut, jumătate de normă, marţea şi miercurea', a declarat Carmen Iohannis.

Momentul a fost marcat, ca și anul trecut, cu un selfie de grup cu 'diriga'.

carmen iohannis prima zi de scola (1)

Cum învățau elevii români engleză în 1969

Comentarii