Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: General cu trei stele, prădat de hoți. Suspecții au fost reținuți câteva ore mai târziu, cu bilete de avion asupra lor

UPDATE: General cu trei stele, prădat de hoți. Suspecții au fost reținuți câteva ore mai târziu, cu bilete de avion asupra lor

Incidentul a avut loc, sâmbătă, între orele 12 și 16, în comuna Tărtășești, acolo unde generalul Toma Zaharia are o vilă.

UPDATE: Patru bărbați au fost reținuți în acest caz, asupra lor fiind găsite bunurile furate. Se pare că bărbații aveau și bilete de avion, urmând probabil să plece din țară. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

 


Hoții au acționat cât secretarul de stat MAI a fost plecat împreună cu familia la parastasul tatălui său. Când s-a întors acasă, generalul a descoperit un geam spart și semne de pătrundere prin efracție.

Ofițerii criminaliști de la Târgoviște au fost chemați la fața locului pentru a efectua cercetări. Deocamdată nu se știe ce bunuri au fost sustrase din casa generalului.

Poliția are un cerc de suspecți în acest caz, fiind vorba despre o grupare infracțională din Ilfov.

În ultima perioadă, mai multe jafuri au avut loc în județul Ilfov.

În luna decembrie a anului trecut, casa șefei de protocol a președintelui Iohannis, aflată în comuna Domnești, a fost prădată de hoți. În acest caz, nu a fost făcută nicio reținere până în acest moment.


Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic


 

 
 
Close
Închide