Mergi direct la conținut »
Casa șefei de protocol a lui Iohannis a fost jefuită în timp ce ea era cu președintele la paradele de 1 decembrie 2018
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Casa șefei de protocol a lui Iohannis a fost jefuită în timp ce ea era cu președintele la paradele de 1 decembrie 2018

Casa șefei de protocol a lui Iohannis a fost jefuită în timp ce ea era cu președintele la paradele de 1 decembrie 2018

Casa Deliei Dinu, șefa departamentului de Protocol al Președinției și consilier al președintelui Klaus Iohannis, a fost spartă de hoți în timp ce ea îl însoțea pe președinte la paradele de 1 Decembrie de la Alba Iulia și București.

”La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițistii din Ilfov au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domnești, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-o locuință și ar fi sustras mai multe bunuri.

În acest moment este în desfășurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente, iar pe măsură ce datele vor putea fi făcute publice, vor fi comunicate. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis biroul de presă al IPJ .

Delia Dinu îl însoțește pe Klaus Iohannis la toate evenimentele la care participă și așa s-a întâmplat și sâmbătă, cu ocazia Centenarului. Doar că atuci când a ajuns la locuința sa din Domnești a constat că aceasta fusese spartă de hoți.

Consilierul prezidențial Delia Dinu estee femeia pe care o observăm la cele mai multe evenimente la care participă Klaus Iohannis. Tunsă foarte scurt și cu o ținută elegantă, business, ea este mereu în preajma președintelui.

Delia Dinu are 41 de ani, este născută în Sibiu, și a fost “moștenită” de Klaus Iohannis de la Traian Băsescu. Biografia ei este demnă de o SPP-istă parcă desprinsă dintr-un film american. A fost decorată de Regele Albert II al Belgienilor în iulie 2009 cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor, a primit  in 2013 Ordinul Crucea cu placă „Pro Merito Melitensi” de la Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta și a fost decorată de președintele Republicii Portugheze, în octombrie 2015, cu „Ordinul de Merit” în grad de Comandor. Și fostul ei șef, ex-președintele Traian Băsescu a recompensat-o corespunzător. Delia Dinu a primit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, și câțiva ani mai târziu, în grad de Ofițer.

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania
Recomandări

Cine este românul de 23 de ani ucis în atentatul de la Hanau. Vili se stabilise de cinci ani în Germania

 

Este absolventă a Facultății de Drept „Simion Bărnuţiu” Sibiu și angajată din anul 2000 la SPP, era deja consacrată atunci când Iohannis a preluat mandatul prezidențial. Când și a ales consilierii, toată lumea s-a mirat că noul președinte a preferat să păstreze pe cineva din vechea gardă și, culmea, un om atât de apropiat lui Băsescu.

Ce va face Andreea Berecleanu, după ce a fost înlocuită la Observatorul Antenei 1
Recomandări

Ce va face Andreea Berecleanu, după ce a fost înlocuită la Observatorul Antenei 1

 

De fapt, potrivit presei locale – în speța a ziarului Monitorul de Sibiu – Delia Dinu și Klaus Iohannis se cunoșteau încă de pe vremea când actualul președinte era primar, ba chiar mai demult, dacă e sa ținem cont că frumoasa Delia e fiica unui respectabil personaj, colonelul Ion Dinu, fost șef al Cercului Militar Sibiu. În concluzie, femeia brunetă, tunsă scurt și care afișează un zâmbet fermecător e, deci, fiica de militar, SPP-istă și se îngrijește ca toate aparițiile în public ale președintelui să fie impecabile.


Citește și: GALERIE FOTO| Cele mai frumoase fotografii de la parada de 1 Decembrie din București


 

Close
Închide
  Close