MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 14:56

Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6 din 49 are 84 de ani. Trăiește dintr-o pensie de 900 de lei

Distribuie

Premiul de categoria I la Loto 6/49, in valoare de 1.375.546,09 lei, peste 295.000 de euro, a fost câștigat de o femeie de 84 de ani, din Târgu-Jiu. Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6 din 49 are 84 de ani.

Aceasta a mers, în urmă cu puțin timp, la sediul agenției din Piața Mică din oraș pentru a afla cum poate ridica premiul.

Femeia nu are copii, conform gorj-domino.ro, primește o pensie de 900 de lei, și este ajutată în ultimul timp de o strănepoată aflată la muncă în Marea Britanie.

„Am mai câştigat anul trecut câte 30 de lei şi m-am gândit că poate mă urmăreşte norocul. Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţară să aibă grijă de mine. Am stat toată iarna în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, aşa că am decis să mă îmbrac mai gros”, a declarat pensionara pentru Mediafax.

”Am jucat şi de Paşte la Loto, am sperat că o să câştig ca să îmi aduc strănepoata acasă. Să mă respecte şi să stea cu mine, să mă îngrijească. Nu ştiu cum o să ajung la Bucureşti să ridic premiul, trebuie să mă gândesc cum voi face. Încă nu am anunţat strănepoata, pentru că duminică nu am ştiut cât am câştigat, nici acum nu ştiu exact cât înseamnă. Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc şi în piaţă, să cumpăr tot ce este mai ieftin, ca să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenţie, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus doamna Liliana.

Biletul norocos a costat numai 4,9 lei și a fost jucat la agenția 18-10 din Târgu Jiu, judetul Gorj Totodată, potrivit Loteriei Române, norocosul a completat doar o variantă simplă la Loto 6/49.

Numere la Loto 6 din 49 care i-au adus câștigul bătrânei sunt: 15  9  31  21  13  4


Citește și: REPORTAJ / Mihai Stoica a devenit tată în timp ce era într-o misiune militară în Polonia. ”Mereu în sufletul meu a fost acolo un gol”

Citește mai multe despre Loto și loto 6 din 49 pe Libertatea.

Comentarii