Mergi direct la conținut »
Cât costă o noapte de sex cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei | FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cât costă o noapte de sex cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei | FOTO

Cât costă o noapte de sex cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei | FOTO

Dezvăluirile au fost făcute de Jazz Egger, un model de 20 de ani, care a povestit despre cum i-a fost propusă o sumă imensă de bani pentru o noapte de sex.

Tânăra a bulverat lumea modei cu declaraţiile pe care le-a făcut: „Industria modei funcţionează după alte reguli decât vă imaginaţi. Agenţii fotomodelelor sunt de fapt nişte peşti care au contacte în lumea milionarilor. Ei aprovizionează cu fete petrecerile bogătaşilor. Fotomodelele primesc pentru o noapte de sex sume cuprinse între 3.500 $ şi 2 milioane $. Însă pentru două milioane trebuie să fii super-cotată”, a dezvăluit, pentru Daily Mail, fotomodelul stabilit de curând la Londra.

Jazz Egger povesteşte cum a fost a fost contactată şi ce ar fi însemnat pentru cariera ei dacă accepta propunerea indecentă: „Am fost contactată de un agent pe nume George care mi-a cerut nişte fotografii făcute cu telefonul, în lenjerie intimă cu mine.  A doua zi m-a sunat să-mi spună că mi-a găsit un bogătaş influent care mă plăteşte cu 3.500 $ să fac sex cu el. George mi-a spus că bogătaşul vrea confidenţialitate şi că mă va ajuta în carieră deschizându-mi uşi la diferite reviste şi case de modă. Am refuzat”.

Se pare că milionarii cer în primă fază un „selfie” sexy cu modelele, apoi spun câţi bani sunt dispuşi să ofere. Se pare că întâlnirile amoroase se consumă în hoteluri sau la bordul iahturilor.

Tânăra a declarat că ea nu și-ar vinde niciodată trupul în felul acesta, dar că respectă modelele care acceptă astfel de propuneri. Jazz este fotomodel la agenţia Elite Models şi a câştigat Next Top Model din Germania.

MY NEW AND VERY FIRST WEBSITE IS LIVE AND I'M HAPPY LIKE A BABY!!!! ? Thanks to my new manager Michael ⚡️Link in bio

A post shared by J A Z Z ?E R ???? (@jazzegger) on


EXCLUSIV REPORTAJ/ Fashion Food la Alba Iulia: Un bucătar excentric face haine și accesorii din alimente. Spectatorii pot mânca direct de pe modele!/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close