Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, distracție de zile mari cu o brunetă super sexy la Untold. Designerul nu s-a uitat la bani | FOTO Galerie foto
11imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri

Cătălin Botezatu, distracție de zile mari cu o brunetă super sexy la Untold. Designerul nu s-a uitat la bani | FOTO

Cătălin Botezatu a pus ochii pe o brunetă sexy, pe nume Monica Hill. Cei doi s-au distrat pe cinste la Untold, acolo unde designerul nu s-a uitat la bani și a făcut tot ce i-a stat în putință să-și răsfețe partenera.

De Dana Aramă,

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a bifat o nouă cucerire pe lista lui. Cea care i-a cucerit inima este o brunetă super sexy, pe nume Monica Hill. Cei doi s-au distrat pe cinste la Untold 2018.

Noua cucerire a lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta din Cluj a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

La Untold, Cătălin Botezatu și Monica Hill au fost de nedespărțit. Bruneta s-a simțit perfect în brațele creatorului de modă.

Cei doi au dansat și au fredonat melodiile trupelor preferate care au fost prezente la Untold 2018.


Potrivit click.ro, Cătălin Botezatu a rezervat o masă în zona VIP, unde și-a răsfățat noua cucerire așa cum se cuvine, iar nota de plată ar fi avut mai multe zerouri.

Pentru masa din zona VIP  de la Untold 2018, Cătălin Botezatu ar fi plătit nici mai mult nici mai puțin de 2.500 de euro.

Este vorba de o masă situată primul rând, cel mai expus și de unde se vede cel mai bine, conform cancan.ro. Prețurile au scăzut ușor pentru următoarele rânduri, 400 de euro fiind cel mai ieftin bilet.

Festivalul UNTOLD 2018 s-a desfășurat în perioada 2-5 august 2018 la Cluj-Napoca. În cadrul festivalului, nume mari din indstria muzicală internațională au urcat pe scenă.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Close
Închide
  Close