MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 22:01

Moartea tragică a unei jurnaliste. Le-a spus colegilor că are nevoie de o pauză și a mers acasă. Tatăl ei vitreg a găsit-o apoi fără viață

Distribuie

În luna august, lumea presei era zguduită de vestea morții jurnalistei Vicki Archer, de la BBC Radio. Avea doar 41 de ani și era mamă a trei copii, iar cauza decesului nu era cunoscută. Nimeni nu știa, atunci, dacă a fost un accident sau a fost vorba chiar de o sinucidere.

Acum, după patru luni de la decesul ei, s-a aflat cauza morții subite a femeii: sinucidere, prin spânzurare, potrivit The Sun.

Tatăl ei vitreg, Lee Holyoake, în vârstă de 64 de ani, a descoperit corpul fără viață al lui Vicki, pe 7 august 2018, la ora 18.15, după ce sa dus să-i fixeze un aragaz, împreună cu mama ei Beryl, de 73 de ani.

A intrat într-o fereastră deschisă, după ce nu a primit niciun răspuns când a încercat să o resusciteze, până la venirea medicilor, care nu au mai putut să facă nimic pentru celebra jurnalistă. Decesul acesteia a fost declarat, seara, la ora 20.21.

Ea prezenta emisiunea de după-amiază de la BBC Radio, alături de colegul ei Adam Green, în intervalul 15.00-19.00, dar la mijlocul emisiunii s-a ridicat și a plecat, spunându-le colegilor că e „supărată” și că „are nevoie de o pauză”, înainte de a se întoarce acasă la Shrewsbury, un oraș în Regatul Unit, reședința comitatului Shropshire.

Tribunalul din Shropshire a precizat că, după un divorț, Vicki a suferit o depresie și a mai avut două tentative de suicid.

De altfel, cu doar câteva zile înainte de a-și lua viața, ea vorbea despre demoni interiori și probleme de sănătate mintală.

Atunci, la începutul lunii august, familia ei nu a dezvăluit cauza morții sale și cerut discreție și înțelegere din partea celor care au cunoscut-o și au apreciat-o.


Citește și… Ce au descoperit medicii legiști în cazul bucătarului ucis în Bucureşti. Criminalul este în continuare de negăsit


 

Citește mai multe despre BBC, Deces și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii