De Cristian Anton,

Doi copii din localitatea Andrieșeni, pe care publicația ieșeană îi numește Andreea și Andrei, pentru a le proteja identitatea, au trăit un coșmar îngrozitor cu câteva zile înainte de Crăciun, când alți copii așteaptă cu sufletul la gură cadouri și jucării.

”Luni seara, tatăl Andreei avea deja prea multe pahare de alcool date peste cap. A vrut să-și potolească cele mai negre pofte și nu l-a interesat că cea de care vrea să profite este chiar fiica lui. I-a cerut de mai multe ori să întrețină relații intime cu el, însă ea a refuzat. A tăbărât peste ea, a dezbrăcat-o, lovit-o și violat-o”, se arată în sursa citată.

La scurt timp, în cameră a intrat fratele copilei. Văzând ce se întâmplă, a sărit în capul tatălui său pentru a-și salva sora. Ulterior, frații au mers să ceară ajutor la casa unor rude din apropiere. După ce au aflat ce s-a întâmplat, rudele copiilor i-au sfătuit să anunțe Poliția.

Marți, fata a sunat la 112 și a povestit ce s-a întâmplat. Imediat un echipaj a ajuns în zonă și i-a ridicat pe cei doi copii. După ce oamenii legii au aflat povestea, minorii au fost luați și duși la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași.

Tatăl, cercetat în stare de libertate pentru violarea propriei fiice

Acolo, ambii au fost examinați. Mai apoi, anchetatorii au luat legătura cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași.

Este vorba despre doi minori care au fost internați în regim de urgență. Aceștia vor fi consiliați și supravegheați de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Deocamdată s-a luat măsura ridicării imediate din familie.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași:

Astfel, cei doi frați vor petrece cel mai probabil sărbătorile de iarnă într-un centru. Tatăl lor însă are mari șanse să ajungă curând în spatele gratiilor, chiar dacă deocamdată este cercetat în stare de libertate.

Citeşte şi:

Teodor Meleșcanu s-a opus la OSCE, în decembrie 1989, păstrării unui moment de reculegere în memoria victimelor de la Timișoara. Șeful Senatului neagă: ”E o aiureală”

Evacuați din clădirea-capcană din strada Eforie după dezvăluirile făcute de Libertatea, polițiștii vor munci într-un fost grajd și un cămin dezafectate de 10 ani!

Ziua muncește pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, noaptea se roagă să nu fie evacuat dintr-un subsol: „De Crăciun mă tem că o să-mi iau strada înapoi”

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile
HOROSCOP
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile