De Adriana Oprea,

Fata avea doar 14 ani atunci când tatăl ei a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Copila se afla în grija lui şi locuiau împreună într-o casă din judeţul Bistriţa Năsăud.

În urma raporturilor incestuoase, fata a rămas însărcinată, iar în mai 2011 a adus pe lume un copil. 

Lăcătuş a continuat să-şi abuzeze sexual fiica şi după ce ea a devenit majoră, din decembrie 2014 şi până în anul 2017.

„În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale”, notează procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, în actul de punere sub acuzare a bărbatului.

Faptele au fost denunţate abia la începutul acestui an, după ce victima – azi în vârstă de 23 de ani – s-a mutat la Timișoara și şi-a făcut curaj pentru a depune plângere împotriva tatălui ei. 

Daniel Lăcătuş este acuzat de comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi de incest. Ieri Judecătoria Timişoara a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.  

În faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, tatăl incestuos a cerut să fie plasat în arest la domiliciu sau sub control judiciar, dar instanţa i-a respins cererea.

Citeşte şi:

Programul de 7.000 de vouchere pentru persoanele cu dizabilităţi, la patru luni de la start: 34 de cereri în toată ţara, doar 12 aprobate

Documente din Spitalul Inimii de la Cluj: România nu își numără morții din secțiile de anestezie și terapie intensivă! Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Tânără operată de alt chirurg decât i se promisese: „Am fost un experiment. Nu credeam că se mai învaţă medicină pe noi, fără să ştim”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine