Mergi direct la conținut »
Ce face poliţista din Argeş al cărei soţ şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce face poliţista din Argeş al cărei soţ şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis

Ce face poliţista din Argeş al cărei soţ şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis

A trecut o săptămână de la tragedia din Argeş, care a îngrozit o ţară întreagă. Marius Franţescu, poliţist la "Crimă Organizată", şi-a împuşcat copilul de trei ani şi apoi s-a sinucis. 

De Remus Vlad,

Soția polițistului, Alina Franţescu, și ea poliţistă, la Serviciul Economic, nu înţelege de ce tatăl băieţelului ei a recurs la un asemenea gest. După ce, la începutul săptămânii, şi-a îngropat copilul, femeia şi-a luat concediu.

„Abia se ţine pe picioare. Se tot întreabă de ce i-a luat băiețelul. Nu-şi poate imagina viaţa fără el. E consiliată psihologic, dar, spun specialiştii, va trece mult timp până i se vor vindeca rănile”, ne-au spus surse judiciare.

Merge des la mormântul băieţelului

Cum dorul de copilul căruia i-a dat viaţă în urmă cu trei ani nu-i dă pace, Alina merge des la mormântul acestuia şi plânge ore întregi.

„Mângâie crucea și-i vorbeşte băieţelului ca şi cum ar fi lângă ea”, au spus, pentru Libertatea, surse apropiate familiei polițistei.

Polițistul Marius Franțescu, care era fiul consilierului local de la PNL Mioveni Costel Franțescu, se afla în proces de divorț și nu a suportat despărțirea de soția sa, polițista Alina (Lăudatu – nume de fată).

Procurorii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice

Anchetatorii au deschis un dosar penal, au făcut cercetarea la fața locului, au audiat martori și au analizat ce a scris Marius Franțescu pe biletele de adio lăsate pentru familie.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

Procurorii aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice ce sunt analizate de specialiștii de la Institutul de Medicină Legală. Abia apoi vor putea închide dosarul tragediei din familia de poliţişti din Argeş.

Sâmbăta trecută, Alina și-a văzut pentru ultima dată băiețelul. După ce l-a lăsat câteva ore la fostul său soț, Alina a mers să-şi ia copilul. Marius nu mai răspundea la telefon, iar în apartamentul acestuia era linişte, aşa că a alertat autorităţile, care i-au găsit morți pe amândoi. Tatăl îşi împuşcase copilul, iar apoi şi-a tras şi el un glonţ în cap, cu pistolul de la serviciu.

Marius Franţescu a lăsat trei bilete de adio, pentru părinţii săi şi pentru Alina. Spunea că îi pare rău pentru ce a făcut, dar nu a dat prea multe detalii.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Close
Închide
  Close