MENIU CAUTĂ

Ce își amintește Anamaria Prodan despre mama ei, Ionela Prodan. ”După Revoluție mi-a luat mașină albă, decapotabilă. Mi-a adus-o din America”

Distribuie

Ce își amintește Anamaria Prodan despre mama ei, Ionela Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit în repetate rânduri cum era Ionela Prodan în copilaria ei. Succesul și personalitatea celebrei cântărețe de muzică populară și-au pus amprenta asupra celei ce avea să devină, ani mai târziu, impresară în fotbal.

Anamaria Prodan și-a amintit și de cadoul fabulos pe care l-a primit de la mama ei după Revoluție: o mașină albă, decapotabilă  ”ca a lui Miss Ellie din Dalas.”

Copilăria impresarei a fost marcată de mama ei. Deși, după spusele ei, Ionela Prodan lipsea mult de acasă, fiind ocupată cu turnee,surorile Prodan erau extrem de apropiate de ea. Dar anamaria era și cumva …invidioasă. ”Toată copilăria lumea prima dată se ducea la mama, nu venea la mine. Era normal, era Ionela Prodan...”povestea, amuzată, Anamaria.

Ea și-a mai amintit de vremurile de după 1989.”Doamne, imediat după Revoluţie, mi-a cumpărat mama maşina lui Miss Ellie din Dallas. Golf-ul ăla alb, decapotabil! Era o nebunie, eu nu aveam permis de conducere și mi-a adus-o din America!”. Ana avea 18 ani, o perioadă ”nebună” a vieții ei, dar și momentul în care a luat decizia să nu mai stea în umbra mamei sale. ”Aveam cea mai frumoasă maşină, aveam cele mai frumoase lucruri. Şi atunci m-am gândit: dacă toată copilăria am stat în umbra mamei, ei acum e timpul să arăt eu cine sunt!”.

E drept, femeie înțeaptă, Ionela Prodan încerca să-i explice fiicei sale că ar trebui să iasă în evidență cu lucruri bune făcute de ea, nu cu o mașănă primită! E drept, actuala impresară își âncercase norocul și ân muzică. ”M-am dus la muzică populară că şi-a dorit mama foarte mult. Am câştigat o grămadă de concursuri, dar tot fata Ionelei Prodan eram. Deci nu găseam undeva unde să mă duc să scap de chestia asta…

Și totuși, Anamaria Prodan și-a găsit drumul. Fără ajutorul mamei ei, dar mereu cu aceasta veghind-o din umbră.

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

Recent, artita Ionela Prodan a fost internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat. Medicii de la Spitalul Elias i-au făcut un set complet de analize, iar diagnosticul nu a fost deloc bun. În cele din urmă, familia a fost anunțată să se aștepte la ce e mai rău.

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că decesul a fost înregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Elena Lasconi a aflat dramele din copilăria Monicăi Bârlădeanu. Un tată violent, care-i bătea mama și într-un final s-a sinucis


 

Citește mai multe despre ionela prodan, amintiri și Deces pe Libertatea.

Comentarii