Mergi direct la conținut »
Ce s-a petrecut cu Gabriela, românca pe care Nicolae Ceaușescu i-a vândut-o unui președinte canibal din Africa
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ce s-a petrecut cu Gabriela, românca pe care Nicolae Ceaușescu i-a vândut-o unui președinte canibal din Africa

Ce s-a petrecut cu Gabriela, românca pe care Nicolae Ceaușescu i-a vândut-o unui președinte canibal din Africa

Românca Gabriela Drâmbă a ajuns să fie nevasta unui președinte canibal după ce dictatorul Nicolae Ceaușescu a vândut-o acestuia.

De Dana Aramă,

Fostul preşedintele Republicii Centrafricane, Jean-Bedel Bokassa, a fost un personaj extrem de controversat, fiind acuzat de canibalism.

În anul 1973, Bokassa a vizitat România şi s-a împrietenit cu Nicolae Ceauşescu. Prezent la Bucureşti, împăratul a făcut o cerere bizară. Acesta i-ar fi propus lui Ceauşescu să trimită în Republica Centrafricană o româncă de care s-a îndrăgostit, promiţând că în schimb îi va da 10% din producţia de diamante a ţării.

Ceauşescu ar fi acceptat propunerea şi a obligat-o pe româncă Gabriela Drâmbă să plece pe continentul african, unde s-a căsătorit cu preşedintele african, mariaj care a durat trei ani. Bokassa a fost căsătorit cu nu mai puţin de 18 femeii, el având 39 de copii.

Președintele canibal a iubit-o enorm pe Grabriela Drâmbă, căreia i-a construit un palat, înconjurat de un lac plin cu crocodili.

Gabriela povestea despre experiența pe care a trăit-o alături de Jean-Bedel Bokassa.

„Aveam maimuțe, multe animale exotice la palat. Erau ținute în țarcuri. Soțul meu s-a purtat foarte frumos. N-a ridicat niciodată mâna la mine, nu m-a jignit…”, povestea Gabriela, potrivit stirilekanald.ro.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Românca mărturisea că nu l-a putut iubi pe acesta din cauza geloziei extreme, dar explica și că acesta nu era canibal.

„Îmi doream să mor. Atunci i-am spus că vreau să mă întorc în țară, la familia mea. De teama unui scandal diplomatic, el a acceptat cu greu să divorțăm. Urma să fie încoronat împărat și nu avea nevoie de scandal!”, mai spunea ea.

„Este o minciună că omora bărbați pentru că aș fi avut vreo legătura neprincipială cu ei. E ca și minciunile care s-au tot vehiculat despre fostul meu soț, cum că acesta era canibal. Felul lui de mâncare preferat era vită cu legume africane. Nu mânca oameni”, explica fosta doamna Bokassa.

FOTO: stirilekanald.ro


Citește și: Cel mai inedit loc de muncă din România. Iei 50 de euro pe zi dacă ai pașaport valabil


 

Close
Închide
  Close