„Odată cu deschiderea sezonului estival, crește cererea pentru joburi în restaurante, mai ales în zonele turistice. De la litoral până în marile orașe, industria ospitalității se pregătește pentru un val de clienți – și are nevoie de forță de muncă bine pregătită”, explică Roxana Drăghici, șefa de vânzări în cadrul eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din România.

Completarea veniturilor

„Pentru cei care vor să își înceapă cariera în HoReCa sau să-și completeze veniturile, un job într-un restaurant poate fi un pas excelent. Posturile de ospătar, ajutor de bucătar sau barman sunt printre cele mai accesibile, iar veniturile lunare sunt formate din salariul de bază (care pornește de la salariul minim sau puțin peste) și bacșișuri care, în sezon, pot dubla sau chiar tripla câștigurile”, mai spune Drăghici.

19.000 de joburi, pe eJobs.ro

În prezent, pe eJobs.ro sunt disponibile peste 19.000 de locuri de muncă în România.

Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi.

Până în prezent peste 820.000 de specialiști și-au introdus veniturile.

Trustul de presă Ringier, care publică ziarul Libertatea, deține și platforma eJobs.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.