Mergi direct la conținut »
Ce spune fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre Teodorovici și Vâlcov, după adoptarea "taxei pe lăcomie"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce spune fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre Teodorovici și Vâlcov, după adoptarea "taxei pe lăcomie"

Ce spune fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre Teodorovici și Vâlcov, după adoptarea „taxei pe lăcomie”

După ce Guvernul a adoptat, vineri seară, ordonanţa de urgenţă privind măsurile fiscale, aşa-numita "taxă pe lăcomie", reacţiile nu au întârziat să apară. Unul dintre cei care a comentat pe marginea subiectului a fost ex-ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

De Remus Vlad,

Politicianul i-a criticat pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, și pe Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, pentru emiterea actului normativ care a ridicat multe semne de întrebare în rândul specialiştilor din economie.

Spune că Teodorovici şi Vâlcov sunt groparii economiei româneşti

„Mă uit la conferința de presă cu acești doi clovni, gropari ai economiei românești. E clar: tot ce se ia, se ia fără nicio noimă. Tot ce se dă, se dă cu dedicație”, spunea vineri seara Vlad Voiculescu, potrivit digi24.ro..

Fostul ministru a spus atunci că „fiecare jurnalistă care ia cuvântul le dă o lecție incredibil de rușinoasă”.

„Un grăunte de rușine dacă ar fi avut acești indivizi ar fi plecat astăzi undeva la naiba în praznic să nu îi mai vadă nimeni la față. Dar ce rușine… e vremea bandiților la drumul mare!”, a completat politicianul.

„PS Nu știu dacă ați observat… dar Darius Vâlcov vorbește exact ca Sorin Ovidiu Vântu. Același timbru vocal. Exact aceeași „coerență”. Exact aceeași șmechereală de infractor dovedit. Iar Teodorovici… e cum zice Elena Calistru: Teodorovici este pentru Vâlcov ce este Dăncilă pentru Dragnea”, a mai subliniat fostul ministru.

Guvernul a adoptat în ședința de vineri mega-ordonanța de urgență care include mai multe măsuri fiscale contestate. „Taxa pe lăcomie” urmează să fie plătită de bănci în cazul în care ROBOR trece de 2%. Indicele ROBOR reprezintă media dobânzilor cu care băncile se împrumută între ele, iar în funcție de acesta se calculează dobânzile la creditele în lei.

Close
Închide
  Close