MENIU CAUTĂ

Ce spune viceprimarul din Vlădești, filmat trăgând un câine cu mașina. ”Din păcate, o faptă bună a fost interpretată greșit”

Distribuie

Viceprimarul din Vlădești, filmat trăgând un câine legat de mașină, a explicat public ce s-a întâmplat, după ce poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pentru rănirea patrupedului. În realitate, câinele nu a pățit nimic, spune viceprimarul Şerban Leonard Iustinian, iar acest lucru a fost confirmat de medicul veterinar. L-a găsit scăpat din lanț pe marginea drumului și chiar fostul primar, stăpânul animalului, l-a rugat să-l ducă acasă, așa că l-a legat de mașină pentru că era agresiv și a mers cu viteză redusă, pentru ca animalul să țină pasul.

Proprietarul câinelui este fostul primar, Moise Cristinel, a spus viceprimarul, potrivit universulargesean.ro.

Șerban Leonard a explicat varianta sa despre eveniment, pe Facebook, spunând că animalul s-a speriat de autobuz și s-a smucit, și de aceea pare că este târât de mașină.

După cum ați văzut și dvs în presă și pe facebook, ce s-a întâmplat ieri în jurul orei 16:45, când mă întorceam de la serviciu, doresc să vin cu precizări privind această situație. Câinele era scăpat cu lanțul după el, eu l-am văzut pe marginea șanțului, l-am cunoscut și l-am agățat în spatele mașinii deoarece era agresiv, l-am sunat pe proprietar și m-a rugat să-l duc acasă. Mergând foarte încet pe marginea drumului, când a trecut autobuzul și a claxonat, câinele s-a speriat și s-a tras înapoi, de aceea pare că este târât ceea ce nu este adevărat. Și eu sunt iubitor de animale și am încercat să evit să fie lovit de o mașină sau să muște pe cineva. După cum se poate observa din fotografia făcută astăzi și după constatările medicului veterinar, câinele nu a pățit nimic, iar proprietarul mi-a mulțumit. ”


Citește și: O tânără surdo-mută a înfruntat moartea. Valentina s-a aruncat în flăcări ca să-și salveze bebelușul/ FOTO&VIDEO


 

Comentarii