Mergi direct la conținut »
Cea mai mare temere a preotului britanic homosexual, căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr. "Inima mea ar putea ceda"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cea mai mare temere a preotului britanic homosexual, căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr. "Inima mea ar putea ceda"

Cea mai mare temere a preotului britanic homosexual, căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr. „Inima mea ar putea ceda”

Deși are 80 de ani, preotul britanic Philip Clements a dezvăluit că este atât de bucuros de relația pe care o are cu Florin Marin, un român de 25 de ani, încât se teme că inima sa "ar putea ceda". Pensionarul a spus că este îndrăgostit de cel care i-ar putea fi nepot, iar cei doi se pregătesc să sărbătorească în aprilie doi ani de căsnicie.

Philip Clements spune că relația pe care o are cu Florin Marin îl întinerește. Cuplul urmează să sărbătorească în aprilie, doi ani de căsătorie.

Deși Philip locuiește în Dover, iar Florin lucrează în Alicante (Spania), cei doi spun că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

„Faptul că suntem la o distanță mare unul față de celălalt, nu ne afectează deloc relația. Vorbim în fiecare zi prin aplicația FaceTime și mă bucur când îmi povestește despre ce a făcut la serviciu. Este mai palpitant că nu suntem împreună în fiecare zi. Pur și simplu număr zilele până când îi voi revedea.

„Nu mă pot bucura prea mult pentru că, probabil, inima mea ar putea ceda”, a mărturisit Philip Clements, conform The Sun.

Philip Clements s-a căsătorit cu Florin Marin, un tânăr român, în aprilie 2017. Fostul vicar și-a vândut locuința din orașul britanic Sandwich pentru a-i cumpăra lui Florin un apartament în București.

La cinci luni de la căsătorie, cuplul s-a despărțit din cauza certurilor. Motivul: Florin ar fi petrecut prea mult în cluburile de noapte.

Preotul s-a întors în Marea Britanie, unde a locuit cu un prieten, în vreme ce Florin a început o relație cu un afacerist înstărit din Spania.

Cuplul și-a reînnodat relația, iar Philip Clements spune că nu suportă să fie despărțit de soțul său.


Citește și COPIII SISTEMULUI / Smulși din familii și aruncați în centre de plasament! „Cadoul” sfâșietor făcut de stat, la majorat, orfanilor crescuți de asistenți maternali


 

Close
Închide
  Close