Mergi direct la conținut »
Un român de 24 de ani s-a căsătorit cu iubitul său, un fost preot englez cu 54 de ani mai mare. “Este o zi specială”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român de 24 de ani s-a căsătorit cu iubitul său, un fost preot englez cu 54 de ani mai mare. “Este o zi specială”

Un român de 24 de ani s-a căsătorit cu iubitul său, un fost preot englez cu 54 de ani mai mare. “Este o zi specială”

Povestea de dragoste dintre fomodelul român Florin Marin și britanicul Philip Clements a făcut înconjurul lumii. Cei doi au o relație de doi ani, iar acum, fostul preot britanic, mai mare cu 54 de ani decât partenerul său, s-a căsătorit cu tânărul român, relatează Kent Online.

Fostul vicar Philip Clements, în vârstă de 78 de ani, și românul Florin Marin își anunțaseră de o lună intențiile privind relația lor. În urmă cu o săptămână, ei au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. “Este adevărat? S-a întâmplat sau doar visez? Este o zi specială!”, a spus la final fostul preot britanic.

De partea cealaltă, românul Florin Marin nu părea să fie la fel de entuziasmat, spunând că este “o zi normală”. “Nu schimbă absolut nimic. Viața noastră va fi la fel ca ieri, însă a fost o zi frumoasă”, a spus tânărul model.

Cei doi și-au făcut relația publică în luna martie, când au făcut apel către Biserica Anglicană să își schimbe politica vizavi de căsătoriile între persoanele de același sex.

Citește și: Un român de 24 de ani se va căsători cu un fost preot care ar putea să-i fie bunic. L-a adus să-i cunoască… părinții!

 

Close
Închide
  Close