Câștigătorul a fost desemnat Scamp (afurisit) cunoscut și ca „Scamp the tramp” (afuristiul vagabond), care a atras atenția juriului datorită coamei sale pe care „nicio cantitate de balsam nu o poate îmblâzni”, conform biografiei sale oficiale.

Scamp a fost salvat „în ultima clipă” de stăpâna sa, Yvonne Morones, de la un adăpost pentru animale din Los Angeles. „Pe drumul spre casă mi-am dat seama că am făcut alegerea corectă”, a spus Morones. „Eram doi străini într-o mașină pe drum spre casă spre un nou început…era ca și cum cățelușul și-a găsit casa pentru totdeauna”, a povestit stăpâna sa momentul în care l-a adoptat.

Scamp a fost folosit să lucreze în folosul comunității, fiind un animal de companie terapeut timp de șapte ani la Centrul Senior din Sebastopol, unde îi înveselea pe cei care aveau nevoie de alinare. Acum, Scamp este voluntar și îi ascultă o dată pe săptămână pe elevii din clasa I care îi citesc povești.

După ce a fost desemnat cel mai urât câine din lume, Scamp a primit un trofeu și un premiu în valorea de 1.500 de dolari. Bani urmând să fie donați unor cauze umanitare.

Alți doi câini, Wild Thang și Tostito, au fost foarte aproape să câștige mult râvnitul titlu. Wild Thang a ocupat locul doi în competiția din acest an. Cățelușa face parte din rasa pechinez și are 3 ani. Din păcate, patrupedul suferă de o boală care-i afectează mișcările maxilarului și ale limbii. Cel de-al treilea loc i-a revenit lui Tosito care a avut parte de un început dur în viață din cauza căruia îi lipsesc dinții și maxilarul inferior.


Citește și: Dragnea nu e VIP în pușcărie. Fostul lider PSD și președinte al Camerei Deputaților e tratat ca un deținut de rândIntrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile