De Cristian Anton,

Noul produs de lux Chanel este o geantă din piele de miel matlasată, în care se află o sticlă de apă aurie. Geanta are un mâner din aur și logo-ul celebrei case de modă.

Sticla de apă vândută de Chanel cu 4.410 lire sterline (echivalentul a 5.200 de euro sau aproape 25.000 lei) a fost scoasă la vânzare în noiembrie, iar de curând a ajuns și în magazinele din Marea Britane, unde s-au vândut însă aproape în totalitate.

Sticla Chanel nu e nici pe departe cea mai scumpă

Magazinul Chanel de pe Bond Street, din Londra, a precizat pentru The Independent că aproape a epuizat stocul, iar cel din cartierul Chelsea a spus că mai are una singură de vânzare.

Chanel a vândut prima sa sticlă de apă în 1994, când Claudia Schiffer și Carla Bruni erau modelele celebrului brand de lux. Acum, o sticlă din 1994 poate valora și 8.500 de lire sterline, și asta fără recipientul propriu-zis.

Sticla de apă Chanel nu este însă cea mai scumpă sticlă vândută vreodată. Sticla Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani a fost vândută pentru suma de 45.000 de lire sterline.

Citeşte şi:

Ce ascundea cazul „emoționant” al unui tată fără un picior care „se chinuia să-și crească cei șase copii”. Își viola fata cea mare, iar casa donată de Gigi Becali a ajuns o ruină

Tenor fără Conservator și arhitect fără Arhitectură. Cum a ajuns o firmă privată, deținută de un teolog, să decidă cum o să arate Bucureștiul

2 milioane de lire despăgubire pentru un muncitor din Neamț care a rămas fără un picior într-o fabrică din Londra. Cum l-a ajutat un avocat român

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare