Mergi direct la conținut »
A cheltuit 120.000 $ ca să aibă corpul perfect, însă acesta i-a distrus viața amoroasă. Nimeni nu o vrea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A cheltuit 120.000 $ ca să aibă corpul perfect, însă acesta i-a distrus viața amoroasă. Nimeni nu o vrea

A cheltuit 120.000 $ ca să aibă corpul perfect, însă acesta i-a distrus viața amoroasă. Nimeni nu o vrea

Pixee Fox, o suedeză de 26 de ani,  a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe operații estetice care mai de care mai ciudate pentru a dobândi, spune ea, trupul perfect, ca cel al personajelor din desenele animate. Deși ultima intervenție chirurgicală a făcut-o în luna iunie, aceasta susține acum că își regretă deciziile, pentru că i-au distrus viața amoroasă.

Femeia, care este stabilită în California, și-a făcut aproape 20 de operații ca să-și sculpteze trupul. Și-a scos șase coaste pentru a avea o talie incredibil de mică, și-a făcut patru implanturi cu silicon, labioplastie, blefaroplastii, a suferit o intervenție chirurgicală pentru ridicarea fundului, rinoplastie, și-a injectat obrajii, iar în iunie și-a făcut implant permanent în ochi pentru a schimba culoarea acestora.

Model Has SIX RIBS Removed In World's Smallest Waist Bid

Ea a mers până în India și a dat 6.000 de dolari ca să-și schimbe culoarea ochiilor din albastru în verde deschis. Însă, aceasta a recunoscut, zilele trecute, în cadrul unei emisiuni că obsesia ei pentru operațiile estetice  i-a ruinat viața amoroasă. Acestea îi țin viața ocupată și nu reușește să-și facă nici un iubit.

Custom-eyes: Pixee Fox Has Permanent ‘Cartoon’ Eyes Fitted For $6,000

De aceeași părere este și Justin Jedlica, un american de 35 de ani, care a aruncat peste 370.000 de dolari să arate impecabil, precum păpușa Barbie Ken. Acesta susține că lui operațiile i-au distrus căsătoria de trei ani. Justin și Pixee spun că deși folosesc aplicații pentru întâlniri, nu au reușit să găsească pe nimeni special sau care să le înțeleagă obsesia.

‚ÄeHuman Ken Doll‚Äô Justin Jedlica seeks more Plastic Surgery

Foto: Northfoto

Close
Închide
  Close