Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Christian Sabbagh a fost atacat cu bolovani în Bihor, în timpul unei filmări. Agresorii urmează să dea explicații Poliției Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Christian Sabbagh a fost atacat cu bolovani în Bihor, în timpul unei filmări. Agresorii urmează să dea explicații Poliției

UPDATE/ Christian Sabbagh a fost atacat cu bolovani în Bihor, în timpul unei filmări. Agresorii urmează să dea explicații Poliției

Christian Sabbagh a fost atacat în Tileagd, județul Bihor, în timp ce filma un reportaj despre furturile de produse petroliere din trenurile din gări. Mai mulți romi s-au năpustit asupra echipei de jurnaliști și au distrus cu bolovani mașina acestora. În urma agresiunii, Sabbagh a depus o plângere la Poliție.

Jurnalistul Christian Sabbagh se află în județul Bihor pentur a realiza mai multe reportaje despre furturile de combustibil din trenurile staționate în gări, care ar fi comise de romi din localitatea Tileagd. Potrivit bihon.ro, indivizii sunt bănuiți că fură reziduurile care rămân în trenurile-cisternă din gări.

Probabil deranjați de prezența camerelor de filmat și de întrebările incomode, romii au distrus cu bolovani mașina jurnaliștilor.

Christian Sabbagh a sunat la 112. Mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul și pentru a-i găsi pe cei care au distrus autoturismul.

„S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Au fost identificate șase persoane care urmează să fie audiate la secția de Poliție Tileagd”, a declarat, pentru Libertatea, comisar Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Christian Sabbagh a declarat, recent, pentru Libertatea, că și-ar fi dorit să devină polițist, însă nu s-a putut înscrie la Academia de Poliție.


Citește și Unde te muți în București dacă îți este frică de cutremur. Cele mai sigure cartiere


 

Close
Închide
  Close