MENIU CAUTĂ

FOTO | Un fost pușcaș marin este autorul atacului armat din California, soldat cu 12 morți

Distribuie

David Ian Long este numele autorului atacului armat din California, în urma căruia 12 oameni au fost uciși. Ce l-a împins pe tânărul de 28 de ani, fost pușcaș marin, să comită acest gest extrem este încă un mister.

Vecinii au declarat pentru ABC News că Long folosește numele Ian și are 28 de ani. Se pare că acesta este un fost militar care a făcut parte din corpul de elită al puşcaşilor marini şi era cunoscut de poliţie ca având probleme psihice.

Şeriful a menţionat joi că nu se ştie deocamdată ce l-a determinat pe Long să comită acest măcel. El a adăugat că poliţia avusese „mai multe contacte” cu Long în ultimii ani, pentru incidente minore, inclusiv un accident de maşină, lăsând impresia că suferea de stres post-traumatic, date fiind antecedentele sale militare.

Totodată, presa americană mai arată că bărbatul avea experiență în mânuitul armelor, având în vedere că a luat 12 vieți cu o armă cu calibrul de 0.45, cumpărată legal.


CITEȘTE ȘI: Primarul Robert Negoiță a ajuns personaj de joc pe calculator. Disputa virtuală: bucata retrocedată din Parcul IOR. Edilul aruncă cu papagali, protestatarii cu pancarte!


FOTO: EPA

Citește mai multe despre california pe Libertatea.

Comentarii