Mergi direct la conținut »
Cine este noul director general interimar al Tarom; Florin Susanu a pilotat la BIAS o aeronavă Boeing 737
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Cine este noul director general interimar al Tarom; Florin Susanu a pilotat la BIAS o aeronavă Boeing 737

Cine este noul director general al Tarom. Florin Susanu, care a preluat conducerea companiei aeriene pentru o perioadă de doar o lună, după demisia fostului manager, este unul dintre cei mai buni piloți din cadrul Tarom. El a pilotat la show-ul aviatic Bucharest Internațional Air Show (BIAS), de anul acesta, o aeronavă Boeing 737, împreună cu un coleg. 

De Valentina Postelnicu,

Susanu a mai deținut în 2016 funcţia de director general adjunct interimar, după demiterea lui Christian Heinzmann, director general şi accountant manager. Este director de operaţiuni de zbor şi pilot instructor.

Florin Susanu a deținut funcția de director operațiuni zbor al operatorului aerian din martie 2015. Înainte de a ocupa această funcție, Florin Susanu a fost deputy fleet manager B 737 / captain B 737.

A mai fost șef al inspectorilor de operațiuni de zbor în cadrul Autorității Aeronautice Civile Române, iar în perioada februarie 2009 – noiembrie 2010 a fost angajat al companiei Blue Air și pilot al avionului Hercules-Romanian Air Force.

Directorul TAROM a demisionat, luni, în contextul în care premierul Mihai Tudose a spus că TAROM merge din rău în mai rău și că în acest moment compania are o pierdere istorică. „Ea (compania TAROM – n.r.), acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reuşit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie naţională, este un simbol naţional şi nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită (…) ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte”, a spus Tudose, despre Tarom.

TVR spune că le-a interzis angajaților să vorbească pentru a evita „situații care i-ar putea afecta reputaţia”
Recomandări
TVR spune că le-a interzis angajaților să vorbească pentru a evita „situații care i-ar putea afecta reputaţia”
 

Potrivit unor surse guvernamentale, premierul l-a convocat, luni, la Palatul Victoria, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cu care a discutat despre situația companiei aeriene.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Sexy-hoața de mașini! L-a păcălit pe un șofer că îi e rău, l-a trimis să-i ia apă și a fugit cu automobilul

 

Cei doi piloți, Florin Susanu și Adrian Preda, au făcut un adevărat spectacol cu aeronava Boeing 737 700 ! Mândri că suntem #TAROM!???? BoardingPass

Posted by TAROM on 22 Iulie 2017

Close
Închide
  Close