Mergi direct la conținut »
Cine sunt asasinii afaceristului din Vrancea. Cei trei au executat victima în stil mafiot: i-au blocat mașina și l-au împușcat de mai multe ori
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cine sunt asasinii afaceristului din Vrancea. Cei trei au executat victima în stil mafiot: i-au blocat mașina și l-au împușcat de mai multe ori

Anchetatorii care se ocupă de cazul afaceristului din Vrancea omorât de trei indivizi în propria mașină încep să pună cap la cap informațiile și dovezile care vor elucida crima. 

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că cei trei suspecți în cazul asasinatului sunt Sprînceană Bogdan Ionuț, Cruceanu Marius Daniel și Vascautanu Gheorghe Vasile. Vineri seară, în jurul orei 19:30, cei trei au urmărit victima, asociat al unei case de schimb valutar în Focșani, iar când au ajuns pe DJ 205 R, au blocat autoturismul acestuia, tamponându-l frontal.

Apoi, doi dintre aceștia, Sprînceană Bogdan Ionut și Vascautanu Gheorghe Vasile, au tras mai multe focuri de armă asupra victimei, care a murit la scurt timp. Armele folosite de suspecți au calibrul de 5,6 mm și 9mm, au precizat aceleași surse. Motivul crimei ar jaful, deși atacatorii nu au sustras nicio sumă de bani.

Cei trei suspecți au fost prinși luni de polițiști, la Nădlac. În fața anchetatorilor nu au recunoscut momentan toate acuzațiile, în vreme ce unul dintre ei a recunoscut parțial, când a fost pus în fața probelor.

Suspecții au fost reținuți și urmează să fie aduși în fața judecătorilor de la Tribunalul Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.


Citește și:

Criminala de la metrou vrea să scape de condamnarea pe viață invocând lipsa de discernământ. Avocatul ei spune că daunele pentru victime de 30.000 de euro ar fi „o îmbogățire fără justă cauză”

Close
Închide
  Close