MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 14:40 , de Cătălin Lupășteanu, Remus Vlad, Ştefan Pană

EXCLUSIV / Cocaină și canabis pentru vedete și oameni de televiziune! Oreste și Raluca Bădulescu, printre martori

Distribuie

Procurorii DIICOT și polițistii de la Crimă Organizată au făcut astăzi dimineață, la ora 6, mai multe percheziții la traficanți și consumatori de droguri, susțin mai multe surse din sistemul judiciar. În dosar este vizat un anume Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei. Printre cei cercetați ar fi și vedete din showbiz și chiar media! 

După o investigație de câteva luni, procurorii DIICOT și polițiștii de la antidrog au descins, în această dimineață, la patru adrese din Capitală, în casele traficanților, dar și la locuințele celor care au cumpărat marfă de la rețeaua respectivă.

Anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu, zis Max, dar și pe ale celor care au cumpărat de la el droguri de mare risc.

Surse susțin că investigația polițiștilor a ajuns inclusiv până la vedete, unele TV, care cumpărau, fiecare, ”marfă” de sute de euro de la rețeaua lui Max.

Martori în dosar, susțin surse de la DIICOT, sunt și jurnalistul TV Oreste Teodorescu și stilista Raluca Bădulescu, jurată la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D.

Contactat de Libertatea, Oreste Teodorescu și-a declarat perplexitatea: ”Asta e o farsă?”.

El a negat orice legătură cu cazul, a spus că nu-l cunoaște ”absolut deloc” pe  Adrian Cărbunescu, zis Max.

Oreste Teodorescu a spus: ”Eu sunt în Deltă, la Sfântul Gheorghe, acasă e mama, care mi-a spus că nu a fost nimic, nici o percheziție”.

Ulterior, el a sunat la redacția Libertății și a spus: ”Am sunat la DIICOT și mi-au confirmat că informația despre mine e falsă”.

Potrivit surselor DIICOT, cei care vor fi chemați sunt, în acest moment al investigației, martori.


Citește și: EXCLUSIV/ Vezi lista completă a martorilor care vor fi chemați la DIICOT Ploiești, în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”

Citește mai multe despre oreste teodorescu, raluca badulescu, ancheta, DIICOT și Vedete pe Libertatea.

Comentarii