De Adrian Ilie,

„Mă cunoaşteţi! Şi cu bune şi cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent şi necondiţionat alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali. Eu sunt Codrin Ştefănescu. Am foarte mulţi prieteni şi parteneri care nu m-au trădat niciodată şi care cred în mine. Uneori sunt dificil, dar toate acţiunile mele sunt pentru binele partidului. Îmi pun tot sufletul pentru voi şi pentru PSD. Neapărat trebuie să ne trezim şi să ne recuperăm electoratul. Să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare”, a afirmat Codrin Ștefănescu în declarația sa.

El cere membrilor simpli de partid să aleagă o conducere care să readucă PSD succesele electorale de altădată.

„Vreau să fiu parte a redefinirii şi reînvierii acestui partid, necondiţionat. Pentru toate eforturile pe care le-aţi făcut în ultimii ani, pentru zilele şi nopţile nedormite în campaniile electorale, pentru că uneori v-aţi neglijat viaţa personală şi familiile, mă înclin în faţa voastră. Pentru că voi faceţi diferenţa. Voi stabiliţi liderii care dau sens acestui partid. Să avem înţelepciunea să alegem corect în acest moment de cotitură vitală pentru partid (…) Nu uitaţi că voi sunteţi baza partidului! PSD trăieşte prin noi toţi. Vă cer şansa să facem echipă şi să fim puternici împreună”, mai afirmă Ştefănescu.

Codrin Ștefănescu și-a anunțat intenția de a candidat pentru postul de secretar general în urmă cu patru zile când a obținut și susținerea filialei din sectorul 1 a PSD. Ștefănescu a pierdut recent acest post, după ce Viorica Dăncilă, imediat după desemnarea ei ca președinte interimar al partidului, a decis să o numească pe Rodica Nassar în funcția de secretar general.

Citește și:Codrin Ștefănescu, înlocuit de Rodica Nassar. Cine este noul secretar general al PSD

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense