Mergi direct la conținut »
Un comediant a murit pe scenă, în timpul spectacolului pe care îl susținea. Publicul a crezut că totul face parte din show!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un comediant a murit pe scenă, în timpul spectacolului pe care îl susținea. Publicul a crezut că totul face parte din show!

Un comediant a murit pe scenă, în timpul spectacolului pe care îl susținea. Publicul a crezut că totul face parte din show!

Celebrul comedian britanic Ian Cognito, în vârstă de 60, a murit pe scenă joi seara, în timpul unui spectacol de stand-up susținut la barul Atic din orașul britanic Bicester.

Proprietarul localului a declarat pentru CNN că Ioan Cognito era pe scenă, iar la jumătatea numărului său”, comediantul a spus că trebuie să se așeze pe scaun și să stea pe spate vreme de cinci minute.

Publicul a crezut că totul face parte din show, însă în realitatea, comediatul a suferit un atac de cord sau un accident vasulcar cerebral. Spectatorul a mai spus că la un moment dat, colegii comediantului și-au dat seama că ceva este în neregulă cu acesta și au urcat pe scenă pentru a afla ce s-a întâmplat. A fost momentul în care au cerut de urgență intervenția unui medic.

„Paramedicii au fost chemați de urgență la fața locului, în jurul orei 22:00, însă aceștia au constatat decesul”,  a povestit proprietarul localului, Ryan Mold, pentru CNN.

„Am fost sunați la ora 22:11 aseară, la Crown Walk din Bicester pentru o urgență medicală. Am trimis un vehicul și un echipaj de ambulanță, din păcate pacientul a decedat la fața locului”, a declarat serviciul de ambulanță

.Comedianții s-au adunat la locul tragediei, pentru a aduce un omagiu actorului care a câștigat „Time Out Award for Stand-up Comedy” în 1999. Jimmy Carr, cunoscut pentru spectacolele sale la emisiunea „8 din 10 pisici”, a spus că nu va uita niciodată momentul în care  Cognito l-a ajutat la începutul carierei sale.

Artistul, pe numele său real Paul Barbieri, s-a născut în Londra, la sfârșitul anilor ’50. A susținut spectacole încă din 1985 și era un artist respectabil în lumea stand up comedy.


Citește și

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

 

Close
Închide
  Close