De Adrian Ilie,

La conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean a spus că este momentul ca partidul să corijeze greșelile făcute de conducere care l-au adus într-un moment dificil.

„Să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră, să renunțăm la lucruri care nu ne atrag electoratul. Să ieșim, să prezentăm echipe de bună calitate”, a declarat Corlăţean, potrivit Mediafax, făcând aluzie la stilul polemic al declarațiilor deputatului Cătălin Rădulescu, poreclit „Mitralieră”.

Acesta a ripostat printr-o lungă postare pe Facebook în care îi impută lui Corlățean oportunismul și faptul că a nu a luat poziție împotriva abuzurilor din justiție cărora le-ar fi căzut victime și colegi din PSD, așa cum a făcut el, alături de Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu și alții.

”Noi toți suntem de zeci de ani în aceleași organizații. Tu, oportunistule ai trecut prin atâtea organizatii, numai și numai pentru a avea funcții (…) Spui că. din cauza peremiștilor și a mea, a pierdut partidul? Spune asta membrilor de partid și primarilor din țară, care ne iubesc pentru curajul nostru, însă cred ca vei fi fugărit de oameni!”, a scris Cătălin Rădulescu.

Mai mult, Rădulescu îi reproșează lui Titus Corlățeanu pierderea alegerilor prezidențiale din 2014 de către candidatul PSD deoarece, în calitate de ministru de Externe, nu a amenajat suficiente secții de votare pentru românii de străinătate, situație care a provocat și revolta celor din țară.

Știi de ce am pierdut procentele în sufragiul românilor, Titus Corlățean? O mare parte din cauza ta, că ți-ai bătut joc de românii din diaspora, nefăcând suficiente secții de votare, atunci când erai un jalnic ministru de externe. Tot din cauza ta am pierdut și președenția (sic!) țării, amărâtule!

Cătălin Rădulescu, deputat PSD:
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare