MENIU CAUTĂ

Cel mai important congres de medicina estetică și anti-îmbătrânire are loc în weekend, la București

Distribuie

”Trucurile” vedetelor de la Hollywood sunt la îndemâna românilor. De mâine și până duminică, are loc Congresul de medicină Antiaging, cel mai important eveniment medical dedicat trendului anti-îmbătrânire din România și unul dintre cele mai mari la nivel european.

Cele mai noi tehnologii și tratamente medicale menite a încetini îmbătrânirea (curent atât de popular în lumea VIP-urilor), ajung la București la cea de-a X-a ediție a evenimentului păstorit de cea mai mare somotate în domeniu, Dr. Bogdan Dimitrie Niculae (FOTO centru), președintele Asociației de medicină Anti-Aging din România. Congresul va fi unul memorabil din punct de vedere științific, logistic și expozițional și va premia realizările de excepție ale companiilor din industria Anti-Aging din România.

Abordarea socială duce aceasta specializare dincolo de tendințe, curente și modă, transformând medicina anti-aging în necesitate socială cu implicatii majore în calitatea vieții și în performanța individuală.

Pentru editia din 2018 organizatorii îsi propun să continue tradiția taxelor modice pentru participarea la evenimentul din România comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul știintific și asociația organizatoare promovând o abordare mai deschisă a acestei ramuri medicale (medicina anti-aging) atât din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatură, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate în progres și dezvoltare continuă.

Vor susține workshop-uri și prezentări reputați doctori dar și reprezentanți ai unor celebri expozanți de produse în domeniul medical sus amintit, amintim, profesor dr. Daniel Cassuto (Italia), dr Gabriel Serrano SanMiguel (Spania), dr. Gabriel Balcangiu (secretar general al Asociației Române de Medicină Anti-Aging), de asemenea Bogdan Dimitrie Niculae, promotorul medicine regenerative în România, membru conferențiar al prestigioasei Universități Harvard (Statele Unite).

”Susținerea internațională a evenimentului, din punct de vedere al comitetului științific și profesioniștiloe care vor prezenta lucrări în cadrul workshopurilor, dar și a expozanților fac din ediția a X-a a congresului un important reper științific al anului”, ne-a declarat profesor Bogdan Niculae.

Editorial de Claudiu Săftoiu. Primul 10 Mai, fără Regele Mihai

Comentarii