Mergi direct la conținut »
Conservatorii îi cer Theresei May să anunțe o dată exactă la care va demisiona
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Conservatorii îi cer Theresei May să anunțe o dată exactă la care va demisiona

Conservatorii îi cer Theresei May să anunțe o dată exactă la care va demisiona

Un grup influent de parlamentari conservatori, conduși de Graham Brady, îi cere premierului Theresa May să anunțe săptămâna viitoare o dată exactă la care va demisiona.

Brady, preşedintele grupului parlamentar ”1922 Committee”, care deține majoritatea în partid și poate ”face sau desface” lideri formațiunii politice, a declarat la Radio BBC că i-au solicitat premierului să ofere ”clarificări” la reuniunea de miercuri, săptămâna viitoare, după ce nu a reuşit să obţină votul parlamentului asupra acordului ei privind Brexit-ul, lăsând guvernul într-o stare de incertitudine.

”Ar fi ceva straniu ca la încheierea reuniunii să nu se ajungă la un rezultat clar privind data când ea va pleca din funcţie”, a mai spus Brady.

Theresa May, care a ajuns în funcţie în haosul ce a urmat după votul din 2016 privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, a promis că va demisiona dacă parlamentarii susţin acordul ei cu Bruxelles-ul privind părăsirea blocului comunitar.


Citește și: PROCESUL COLECTIV. O sală întreagă și-a ținut răsuflarea când o tânără, salvată de sub un morman de trupuri arse, a povestit şi a plâns. ”Atunci a venit cineva şi m-a luat de mână….”


 

Close
Închide
  Close