Decizia operației a fost luată, la jumătatea acestei luni, după ce Costi a fost examinat medical de o echipă lărgită, formată din 12 medici renumiți, care au mai realizat, în trecut, operații atât de complexe și toate încununate cu succes. Din păcate, specialiștii au avertizat că va urma o perioadă lungă de spitalizare și recuperare, care va implica costuri suplimentare, evaluate la 80.000 de euro.

Până acum, Costi are jumătate din acești bani. În decurs de 4 luni, au fost donați 40.000 de euro pentru acest caz, respectiv 14.000 de euro în contul lui Costi și 26.000 de euro în campania de stângeri de fonduri organizată pe Facebook, tot pentru el. Tot pe Facebook este în plină desfășurare cea de-a doua etapă a acestei campanii, respecându-se astfel regulamentul care prevede un barem de 25.000 de euro pentru coletele caritabile.

„Suntem la jumătatea drumului, dar de această dată emoțiile sunt și mai mari. Pe de-o parte, datorită operației care va urma, pe de alta din cauza presiunii timpului scurt care ne-a mai rămas pentru strângerea sumei totale de bani. Suma va acoperi costul intervenției complicate, realizată de o echipă extinsă de profesori și medici chirurgi oncologi, ortopezi, neurochirurgi, chirurgi vasculari și specialiști plasticieni. La aceasta se adaugă costul spitalizării, care depășește 1.000 de euro pe zi. Momentan, nu știm numărul zilelor de spitalizarea, perioada se poate prelungi în funcție de evoluția post-chirurgicală. În plus, aveam costurile tratamentului și a perioadei de recuperare medicală, etape obligatorii după operațiile mari și complicate de acest fel”, a explicat Ensar Duman, consilierul medical implicat în rezolvarea acestui caz.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

De 12 ani se luptă cu tumora care cântărește jumătate din greutatea lui

De 12 ani, giurgiuveanul Constantin Preda este condamnat să care, la propriu, după el o tumoră care cântărește aprope jumătate din greutatea sa. Astfel, acțivități simple precum mersul la toaletă sau igiena zilnică sunt extrem de îngreunate, iar viața tânărului de 31 de ani este un calvar.

Născut cu o problemă la picior, Costi a fost operat fără succes la 7 ani și, ulterior, la 18 ani, când a suferit o luxație la șold, a fost din nou operat și pus în ghips trei luni. În urma acestei intervenții, Costi a dezvoltat o tumoră la picior care a tot crescut până a ajuns să cântărească 20 de kilograme. De curând însă, după ce a fost refuzat de spitalele din România, unde operația sa nu se poate realiza, Costi a mers la un control medical amănunțit la Spitalul Acibadem, din Turcia.

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit
Recomandări

Decedată de COVID după două teste negative. De ce asistenta de 45 de ani din Botoșani a fost confirmată pozitiv astăzi, în aceeași zi în care a murit

 

Specializați în astfel de cazuri, chirurgii din Turcia l-au supus la o examinare amănunțită, iar la final au dat verdictul: tumoarea lui Costi este operabilă! Intervenția a fost programată pentru începutul lunii aprilie.

Acum, mai mult ca oricând, vă rugăm să nu ne lăsați și să continuați să fiți alături de noi. Distribuiți, donați și ajutați-ne să stângem întreaga sumă. Mai este atât de puțin până vom putea spune că ÎMPREUNĂ, noi toți, cu ajutorul lui Dumnezeu, am făcut ca un miracol să se întâmple.

Toți cei care doresc să se alăture acestei cauze și să doneze o pot face pe Facebook, pe pagina campaniei „Haideți să operăm o tumoră gigant de 20 de kilogramehttps://www.facebook.com/donate/2235782370073549/

sau în conturile:

RO70RNCB0146156058360001 Euro

RO86RNCB0146156058360004 Ron

Beneficiar: Preda Constantin, BCR

Doamne, ajută-ne!

Citește și

VIDEO | Emilia Popescu n-a mai primit un rol pe marile ecrane de 27 de ani! „În ’92, filmul a încheiat colaborarea cu mine”

 

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente