Mergi direct la conținut »
Copil ucis de o butelie de oxigen pe care un bărbat a încercat să o dezmembreze
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Copil ucis de o butelie de oxigen pe care un bărbat a încercat să o dezmembreze

Copil ucis de o butelie de oxigen pe care un bărbat a încercat să o dezmembreze

O întâmplare tragică s-a petrecut, în urmă cu puţin timp, în municipiul Hunedoara. Un copil a fost ucis de o butelie de oxigen pe care un bărbat  a încercat să o dezmembreze.

De Remus Vlad,

Tragedia a fost sesizată la 112 în jurul orei 12.  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit ca un locatar al unui bloc de pe strada Mureşului a găsit tubul de oxigen în zona unei ghene de gunoi si a încercat sa ii desfacă un robinet, cu intenția de a-l valorifica ulterior.

În momentul manipulării recipientului, tubul a ricoşat, din cauza presiunii acumulate în interior şi a lovit un copil în vârstă de 6 ani, care se afla pe aleea din curtea blocului.

Copilul se întorcea spre casă de la un magazin

Micuţul se intorcea spre casă de la un magazin din apropiere. Copilul a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul din Hunedoara, însă, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă si fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit incidentul tragic.

Close
Închide
  Close