MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 15:06

Copilul care s-a luptat cu o boală nemiloasă pentru a-și ține sora în brațe. „Acum e timpul să mă duc și să devin îngerul ei păzitor”

Distribuie

Bailey Cooper, în vârstă de nouă ani, a reușit să se lupte cu o boală nemiloasă pentru a-și putea vedea surioara. Băiatul din Marea Britanie, care a suferit de cancer, și-a dorit să mai trăiască doar pentru a-și ține în brațe sora, al cărui nume chiar el l-a ales. Doar câteva zile mai târziu, el a murit, însă nu înainte să le transmită un mesaj  părinților săi: "Aveți voie să plângeți doar 20 de minute", relatează Bristol Post. 

Bailey Cooper a fost diagnosticat  cu limfom non-Hodgkin (LNH), o formă de cancer agresit, în 2016. Doctorii au crezut că acesta are o infecție pulmonară, însă testele au scos la iveală adevărul extrem de dur. Boala era deja avansată atunci când a fost descoperită, iar Bailey a început imediat ședințele de chimioterapie. Tratamentul a părut să funcționeze, însă pentru doar o scurtă perioadă de timp.

Boala a recidivat, iar starea copilului s-a înrăutățit pe zi ce trece. Doctorii i-au spus părinților săi că acesta mai are doar câteva zile de trăit. Era sfârșitul lunii august, iar mama lui Bailey era însărcinată în șapte luni. Bailey și-a dorit să trăiască însă pentru a-și cunoaște surioara.

„Doctorii au spus că va muri înainte să se nască Millie. Nu a murit. A luptat! În drum spre spital, el ne-a spus că ar trebui să o numi Millie”, a povesit Rachel, mama lui Bailey, care a născut în luna noiembrie.

„Nu am crezut că va rezista atât de mult. Însă a reușit, la sfârșitul lunii noiembrie, s-a născut Millie. A luat-o în brațe și a făcut tpt ce ar face un frate mai mare”, a continuat femeia.

După ce și-a văzut surioara, starea băiatului a început să se înrăutățească. În perioada Crăciunului, el le-a spus părinților săi că nu își dorește nimic.

„Aș vrea să mai stau, dar acum e timpul să mă duc și să devin îngerul ei păzitor. Aveți voie să plângeți doar 20 de minute”, a mai spus copilul.

El a murit pe 22 decembrie, înconjurat de familia sa. Ulterior, familia sa a făcut ca povestea băiatului să devină cunoscută.


Citește și: VIDEO/ Fost ministru al Justiției: Penitenciarele din Ploiești şi Târgu Jiu ar trebui demolate


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii