De Iulian Simbeteanu,

Preotul Toma Gradinaciuc, protoiereul Protopopiatului Iaşi 1 şi paroh la ”Sf. Ap. Toma” din Iaşi a explicat ce înseamnă faptul că un om moare într-o zi de sărbătoare şi dacă are vreo legătură cu mântuirea.
”Nicidecum. Nu ziua în care plecăm din această viaţă spune ce fel de om am fost în faţa lui Dumnezeu. Nu ziua morţii ne hotărăşte soarta în viaţa de dincolo. Aşa cum nu ştim când intrăm în viaţă, când ne naştem, într-o zi de sărbătoare sau una obişnuită, aşa nu ştim şi nu depinde de noi când ieşim din viaţă. Ceea ce contează sunt faptele noastre, ziua o alege Dumnezeu şi poate fi oricare”, a spus preotul Toma Gradinaciuc, conform realitatea.net.
Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.
Biserica Ortodoxă a sărbătorit, luni, Înălţarea Sfintei Cruci, una din cele mai mari sărbători creştine şi cea mai veche, închinată cinstirii lemnului sfânt. De fapt, în această zi de 14 septembrie se sărbătoresc două evenimente din istoria Sfintei Cruci: aflarea Crucii pe care a fost răstignit Mântuitorul şi înălţarea ei de către episcopul Macarie al Ierusalimului şi aducerea ei, peste trei sute de ani, de la perşii păgâni şi depusă în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres