Mergi direct la conținut »
FOTO | Coșmarul prin care a trecut o tânără care s-a îmbolnăvit după ce a mângâiat pisică Galerie foto
10imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Coșmarul prin care a trecut o tânără care s-a îmbolnăvit după ce a mângâiat pisică

FOTO | Coșmarul prin care a trecut o tânără care s-a îmbolnăvit după ce a mângâiat pisică

Gemma Birch, de 24, din Southport, Marea Britanie, se afla într-o vacanță în Albufeira, Portugalia, când a întâlnit o pisică maidaneză pe care a luat-o în camera de hotel și a hrănit-o. 

Tânăra a început să verse și să se simtă foarte slăbită în avion, în timp ce zbura spre casă. Imediat după ce a aterizat pe aeroportul din Anglia, ea s-a dus la Spitalul Southport, potrivit The Sun.

Medicii au efectuat niște teste și au găsit că Gemma era infectată cu bacteria campylobacter, o bacterie găsită de obicei în carnea de pui crudă, deși tânăra mânca doar pește de mai bine de un an de zile.

Apoi Gemma a fost întrebată de doctori dacă intrase în contact cu vreun animal, iar ea le-a povestit că își petrecuse câteva zile de vacanță cu o pisică găsită în Portugalia.

Ea a petrecut două săptămâni la spital, fiind tratată pentru intoxicație alimentară severă, boală contactată de la animalul care a umblat, cel mai probabil, prin tomberoane.

La câteva zile după ce a fost externată, Gemma și-a dat seama că nu poate să-și simtă picioarele. Ea a fost dusă de urgență la spital și a fost diagnosticată cu Sindromul Guillain Barre sau poliradiculonevrită acută.

Gemma s-a recuperat după 14 luni de tratament, dar efectele sindromului apar de fiecare dată când nu se simte bine.


FOTO | O plimbare de 30.000 de euro! Minibuzele turistice cumpărate de Primăria Timișoara în 2014 au ieșit pe traseu doar la inaugurare


 

 

Close
Închide
  Close