Mergi direct la conținut »
”Craiova devine unicul loc de producție EcoSport care se va vinde în toată Europa”, spune John Oldham
Ştiri Libertatea > Ştiri > ”Craiova devine unicul loc de producție EcoSport care se va vinde în toată Europa”, spune John Oldham

”Craiova devine unicul loc de producție EcoSport care se va vinde în toată Europa”, spune John Oldham

Craiova devine unicul loc de producție EcoSport care se va vinde în toată Europa, un produs care concurează într-unul dintre segmentele cu creșterea cea mai rapidă de pe piata exporturilor, a declarat, joi, la Craiova, John Oldham, directorul Ford Craiova, adăugând că municipiul e casa ideală pentru EcoSport în condițiile în care aici este fabrica cu produsele de cea mai înaltă calitate și cu oameni excelenți.

„Sunt absolut convins că niciunul dintre lucrurile de la Ford Craiova nu ar fi fost posibil fără efortul și dedicarea angaților noștri. E vorba de mult mai mult decât munca în sine. Este vorba de grija față de colegi, suntem cu toții acolo o singură echipă sprijinindu-ne unii pe alții. Ne așteaptă un viitor minunat planul de a deveni cei mai buni din Ford este unul dintre lucrurile care ne motivează cel mai mult”, a declarat președintele Ford România.

El a spus că nu are nicio îndoială că echipa Ford  Craiova va livra EcoSport la cele mai înalte standarde de calitate. ” O mașină cu care să ne mândrim cu toții pentru că avem o forță de muncă excelentă și suntem capabili să livrăm pe piață produse la cele mai înalte standarde de calitate. Mi-ați arătat mie că sunteți o echipă: Echipa Ford”, a conchis directorul Ford Craiova.

După discursul directorului Ford Craiova, a fost prezentat un film despre valoarea oamenilor de la Craiova.

Președintele Klaus Iohannis, care participă la eveniment alături de premierul Mihai Tudose, va urca la volanul noului Ford EcoSport pentru a-l testa pe pista de încercare a Fabricii Ford de la Craiova, cu ocazia lansării noului model. Înainte, șeful statului va vizita și secția Motoare a Fabricii de la Craiova.

Înaintea evenimentului de lansare a producției, conducerea Ford România a avut o întâlnire cu ușile închise cu președintele Klaus Iohannis și cu premierul Mihai Tudose.

Pentru producția noului model, la Fabrica Ford de la Craiova s-au făcut aproximativ o mie de angajări.

 

Close
Închide
  Close