De Camelia Stefan,

Noul şef al PNL a rămas văduv în 2004, când soţia lui s-a sinucis.

Crin Antonescu a fost ales, vineri seară, preşedinte al Partidului Naţional Liberal cu 873 de voturi, cu 300 mai multe decât a obţinut Călin Popescu Tăriceanu. El a anunţat că va candida la Preşedinţia României, vrând să fie “acel nebun” care să se lupte cu Băsescu. Puţini ştiu că Antonescu e tată singur, văduv, ocupat înainte de orice cu educaţia fetiţei sale, Irina, în vârstă de 10 ani, pe care o duce zilnic la şcoală.

Crin Antonescu este unul dintre cei mai cunoscuţi liberali. Are 40 de ani, a fost ministru al tineretului şi sportului în timpul guvernării CDR, între 1997 şi 2000. Acum este senator în Colegiul 2 din Capitală şi vicepreşedinte al Senatului.

Liberalul e şi tată, şi mamă3953-134260-crin2.jpg

Viaţa personală a preşedintelui PNL ascunde însă o uriaşă tristeţe. În 2004, soţia sa, Aurelia, chinuită de un cancer care nu cedase după nenumărate intervenţii chirurgicale, s-a sinucis. Fetiţa lor, Irina, avea numai trei ani şi de atunci politicianul îi este acesteia şi mamă, şi tată.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

O duce la şcoală, cărându-i ghiozdanul. Merg împreună la cumpărături, stârnind zâmbete în mall-uri când sunt văzuţi consultându- se pe teme de modă: un parlamentar coborât de la microfonul Legislativului şi o puştoaică elegantă, argumentând serioşi despre culori şi materiale. “Noi suntem, vorba aia, prieteni, suntem şi tovarăşi. Dar ştiu că iubirea mamei ei nu i-o poate dărui nimeni altcineva, nici măcar eu”, spunea cu tristeţe liberalul anul trecut, într-un interviu acordat revistei Q Magazine.

Trăieşte din indemnizaţie

Noul preşedinte al PNL nu apare pe listele bogaţilor României, precum cei din fosta conducere a partidului. Nu are decât un apartament cu patru camere în Bucureşti şi 25.000 de euro în bănci. Potrivit declaraţiei de avere, Crin Antonescu nu are nici maşini, nici colecţii de artă, nici investiţii, singura sa sursă de venit fiind indemnizaţia de parlamentar şi alocaţia fiicei sale, Irina.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult