MENIU CAUTĂ

Cristina Strecopîtov, prima femeie din România cu diplomă de magician

Distribuie

Nu e nici cântăreaţă, nici actriţă de telenovele, cu toate că arată atât de bine, încât cu siguranţă ar suci minţile oricărui producător. Bucureşteanca Cristina Strecopîtov are 20 de ani şi e prima fată magician cu acte în regulă din România.

Toată viaţa şi-a dorit să intre la teatru. Când, în sfârşit, acest lucru s-a întâmplat, Cristina a dat cu piciorul carierei de actriţă, pentru a se alătura echipei Teatrului de Magie. “Pe Andrei, mentorul meu şi iniţiatorul Teatrului de Magie, l-am cunoscut în 2008. Îmi plăcea foarte tare ceea ce făcea el, aşa că l-am rugat să mă lase să-i fiu asistentă.După un an, deja «furasem » câteva din trucurile lui, aşa că am hotărât împreună că e timpul să fac parte din echipa de teatru, să ies pe scenă, să fiu şi eu magician”, ne-a spus fata. De fiecare dată când îşi face numerele de magie, Cristina stârneşte ropote de aplauze.

Are doar 20 de ani

Mulţi o aclamă, încântaţi de trucurile ei, dar şi mai mulţi sunt cei care se ridică în picioare şi strigă ”Bravo” doar fiindcă mai rar le e dat să vadă o femeie magician şi care să arate atât de sexy. Cristina ştie zeci, chiar sute de trucuri şi face minuni atât cu diverse cărţi de joc, cât şi cu cercuri sau cu eşarfe.

Părinţii nu prea o sprijină

Familia Cristinei n-a fost foarte încântată de alegerea sa. ”Părinţii nu prea mă sprijină. Ei nu înţeleg cum de am renunţat la facultate pentru magie. Nici sora mea nu mă susţine. În plus, de când sunt magician mi-am pierdut şi foarte mulţi prieteni. Din păcate, ei nu reuşesc să înţeleagă că am un program foarte încărcat, că trebuie să repet tot timpul pentru spectacole, şi s-au îndepărtat”, a mai spus tânăra. Mai multe detalii despre femeia-m4432-261729-atestat.jpgagician găsiţi la www.teatruldemagie.ro .

Are atestat de liberă practică 

Pentru ca totul să fie ”ca la carte”, fata a obţinut şi un atestat de magician, de la Ministerul Culturii. ”Nu am vrut să fiu un magician ca oricare altul, aşa că am mers la Ministerul Culturii, în faţa unei comisii specializate, care, după ce m-a examinat cu atenţie, mi-a acordat atestatul de magician”, a încheiat Cristina.

4432-261730-iepuras.jpg

Comentarii