MENIU CAUTĂ

Culmea tupeului. Un bordel a fost descoperit lângă sediul Poliției! Oamenii legii au știut, dar n-au intervenit imediat

Distribuie

Un bordel a fost descoperit joi de polițiști chiar lângă sediul Poliției Municipale Ploiești! Oamenii legii au știut ce se petrece în imediata lor proximitate, dar n-au acționat, pentru a-i prinde pe toți "peștii" care trimiteau fete la "produs", a informat republicanews.ro.

Polițiștii prahoveni au descins joi dimineață, 8 noiembrie, la zece locații din Prahova și alte județe pentru a prinde mai mulți proxeneți!

Polițiștii au analizat activitatea infracțională a proxeneților încă din luna iulie. Deși aveau indicii clare că anumite femei se prostituează, inclusiv lângă sediul poliției municipale din Ploiești, verificările n-au fost grăbite, astfel încât să fie prinși proxeneții care le puneau pe femei să se prostitueze.

Le mutau dintr-un oraș în altul

Prostituatele erau mutate dintr-un oraș în altul, astfel încât polițiștilor să le fie greu să urmărească proxeneții. De exemplu, una din prostituatele găsite astăzi la o locație din Brașov, s-a prostituat în trecut și în Ploiești, Cluj, Timiș, București și Ilfov. O altă femeie care în trecut s-a prostituat în Ploiești, a fost audiată la Pitești.

Polițiștii au emis nouă mandate de aducere pentru perchezițiile de astăzi, iar la audieri vor fi aduși șapte proxeneți și două prostituate. Se pare că cei șapte nu aveau legături între ei, cu excepția a doi frați din Poiana Câmpina. Cu toate acestea, toți proxeneții aveau același mod de operare.

Descinderile au avut loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu. În Prahova au fost două percheziții în Ploiești și două în Poiana Câmpina. Alte trei percheziții au fost efectuate în Sectorul 5 din București, una în Brașov și două în Valea Dragului din județul Giurgiu.

Femeile nu se prostituau doar în România. Polițiștii au descoperit că acestea erau duse și în Marea Britanie, unde parte din ele beneficiau din partea proxeneților de închirierea de imobile în scopul prostituției.

Prostituatele și proxeneții găseau clienți prin intermediul unor anunțuri date în site-uri diverse, cum ar fi publi24.ro și ploiestiservicii.ro.


 

PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Citește mai multe despre Ploiești, Poliție și sediu pe Libertatea.

Comentarii