MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

VIDEO: Reacție revoltătoare a unei femei, după ce i s-a atras atenția că aruncă pe jos cojile de semințe, în tren

Distribuie

O femeie surprinsă aruncând cojile de semințe pe jos într-un compartiment de tren a avut o reacție cel puțin surprinzătoare. Femeia a devenit recalcitrantă și i-a spus celei care îi făcuse observație că ar trebui să-i fie chiar ei rușine, pentru că este mai mică decât ea! Incidentul a fost filmat și imaginile au ajuns pe Facebook.

Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, a interpelat-o tânăra.

Femeia din imagini a negat că a aruncat cojile pe jos și i-a spus tinerei… să-i fie rușine, aducând argumentul vârstei.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine”, spune aceasta în filmare.

„Da, sunt câteva coji de seminţe. (…) Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil” a admis până la urmă călătoarea cu semințele, în timp ce nimeni altcineva nu a intervenit în ceartă.


Citește și: VIDEO/ Cronica unui dezastru anunțat. Colegul polițistului ucis la Burdujeni a avertizat-o pe Carmen Dan încă de acum doi ani: „Nu suntem antrenați, avem pistoale amărâte! Asta e realitatea din teren, doamna ministru!”


Citește mai multe despre Semințe pe Libertatea.

Comentarii