Mergi direct la conținut »
VIDEO | Noi imagini din timpul operațiunii în care a fost ucis atacatorul din Strasbourg. Cum au reacționat oamenii după lichidarea teroristului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Noi imagini din timpul operațiunii în care a fost ucis atacatorul din Strasbourg. Cum au reacționat oamenii după lichidarea teroristului

VIDEO | Noi imagini din timpul operațiunii în care a fost ucis atacatorul din Strasbourg. Cum au reacționat oamenii după lichidarea teroristului

Momentul în care forțele de ordine au împânzit locul în care se afla Cherif Chekatt și apoi l-au împușcat mortal pe cel care a ucis trei persoane în atacul de la târgul de Crăciun de la Strasbourg a fost aplaudat de oamenii care se aflau în zonă, scrie AFP.

Zeci de vehicule de poliție au umplut străzile din cartierul Neudorf, zonă în care locuia Chekatt și unde s-a ascuns timp de două zile înainte de a fi localizat.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini surprinse din locul în care a fost ucis Chekatt. În filmuleț se pot vedea echipele care inspectează zona și cadavrul bărbatului.

Peste 700 de persoane au fost implicate într-o acțiune uriașă de vânare a lui Cherif Chekatt, de 29 de ani, cel care a deschis focul asupra oamenilor în centrul Strasbourgului, marți seară.

Joi seara, bărbatul a fost localizat în cartierul în care locuia, ascunzându-se într-un depozit. Zona a fost monitorizată cu un elicopter cu far luminos și zeci de mașini au înconjurat-o.

Atacatorul a deschis focul asupra polițiștilor care se apropiau de el, iar aceștia au tras la rândul lor și l-au ucis.


Citește și: Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!


 

Close
Închide
  Close